Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΠΕΠ: Κάλεσμα στην αντικατοχική του Δήμου Αμμοχώστου
ΠΕΠ: Κάλεσμα στην αντικατοχική του Δήμου Αμμοχώστου

ΠΕΠ: Κάλεσμα στην αντικατοχική του Δήμου Αμμοχώστου

 

 

Ανακοίνωση ΠΕΠ – Κάλεσμα στην αντικατοχική του Δήμου Αμμοχώστου

Η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων καλεί τους απανταχού Αμμοχωστιανούς αλλά και όλους τους πρόσφυγες να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια στις 7:30μμ.

Η μαζική παρουσία όλων μας επιβάλλεται με στόχο την συνεχή υποστήριξη και ενδυνάμωση της φωνής και των προσπαθειών των φορέων, των οργανωμένων συνόλων και της ηγεσίας της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των συνομιλιών και επίτευξης λύσης στο Κυπριακό. Ο κάθε πρόσφυγας αλλά και ο κάθε ευπατρίδης Κύπριος, οφείλει να αποδεικνύει στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια ότι διατηρεί άσβεστη την ελπίδα του για επιστροφή στις πατρογονικές εστίες και έντονο τον πόθο του για απελευθέρωση του πολύπαθου νησιού μας.

 

Ως ΠΕΠ εκφράζουμε ξανά τη στήριξη μας προς τις προσπάθειες του Δήμου Αμμοχώστου και ενώνουμε τη φωνή μας διαχρονικά με όλους όσους απαιτούν την άμεση ανάκληση των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας και την πλήρη συμμόρφωση με τα σχετικά ψηφίσματα τα οποία προνοούν για την μεταφορά των Βαρωσίων στη διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών.

Send this to a friend