Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Βγαίνει κερδισμένη, ξεμπερδεύει με ένα βραχνά και πάει για τον αντί-Τσίκο
Βγαίνει κερδισμένη, ξεμπερδεύει με ένα βραχνά και πάει για τον αντί-Τσίκο

Βγαίνει κερδισμένη, ξεμπερδεύει με ένα βραχνά και πάει για τον αντί-Τσίκο

 

 

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για τη Νέα Σαλαμίνα η παραμονή του Τσίκο Μπάνζα στην ομάδα θα ήταν καταστροφική και θα δημιουργούσε αρκετά προβλήματα.

Κανείς δεν αμφιβάλει στην ομάδα για τις ικανότητες του Αγκολέζου αλλά και την ποιότητα του, αλλά με την όλη του στάση μετά το τέλος του πρωταθλήματος μόνο συνεπής και επαγγελματίας δεν ήταν απέναντι στον εργοδότη του και την ομάδα που ουσιαστικά τον ανέδειξε.

Η Νέα Σαλαμίνα με την πώληση του Τσίκο στην Ανόρθωση βάζει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της, θα έχει και ένα γερό ποσοστό μεταπώλησης και αποφορτίζεται από ένα παίκτη που αν έμενε δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος και ο κόσμος δεν θα μπορούσε να τον αγκαλιάσει και να τον αποδεχθεί όπως πριν.

 

Πλέον, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου έχει ήδη αρχίσει εδώ και μέρες το ψάξιμο για τον αντί-Τσίκο, σε μία προσπάθεια να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει τα προσόντα αλλά και την προοπτική, αν είναι δυνατόν και εφικτό, του Αγκολέζου.

Δεν αποκλείεται με την πώληση Τσίκο η Νέα Σαλαμίνα να διαθέσει οικονομικά και κάτι περισσότερο για τις κινήσεις ενίσχυσης που απομένουν.

Send this to a friend