Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σύλληψη υπόπτου στη Λάρνακα για υποθέσεις κλοπής σωλήνων χαλκού από κατοικίες
Σύλληψη υπόπτου στη Λάρνακα για υποθέσεις κλοπής σωλήνων χαλκού από κατοικίες

Σύλληψη υπόπτου στη Λάρνακα για υποθέσεις κλοπής σωλήνων χαλκού από κατοικίες

 

 

Ανδρας ηλικίας 44 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής σωλήνων χαλκού, από κατοικίες στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, «νωρίς χθες τα ξημερώματα, καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, τρεις υποθέσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μεταξύ των ωρών 1.50 και 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Αυγούστου, κλάπηκαν κομμάτια χαλκοσωλήνων από τρεις κατοικίες στις περιοχές Τσακιλερό και Κόκκινες, στη Λάρνακα».

 

Οι χαλκοσωλήνες φέρεται να «αποκόπηκαν από την εγκατάσταση κομπρεσόρων κλιματιστικού και την εγκατάσταση υδραυλικών στην ταράτσα κατοικίας στο Τσακιλερό, και από τις εγκαταστάσεις υδραυλικών στην ταράτσα δύο κατοικιών, στην περιοχή Κόκκινες».

Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία «προέκυψαν στοιχεία εναντίον άνδρα ηλικίας 44 ετών και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των τριών υποθέσεων κλοπής».

Τις υποθέσεις κλοπής διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Send this to a friend