Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Καζαμίας: “Κανείς παίκτης δεν φεύγει με λίγα χρήματα, καταλαβαίνω την ενόχληση στον κόσμο”
Καζαμίας: “Κανείς παίκτης δεν φεύγει με λίγα χρήματα, καταλαβαίνω την ενόχληση στον κόσμο”

Καζαμίας: “Κανείς παίκτης δεν φεύγει με λίγα χρήματα, καταλαβαίνω την ενόχληση στον κόσμο”

 

 

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε για τα νεότερα της ομάδας, ενώ «στάθηκε» και στον Τσίκο. Ο παίκτης είναι στα ραντάρ της Ανόρθωσης που κατέθεσε πρόταση απόκτησης.

Για το θέμα Τσίκο και τις αντιδράσεις του κόσμου: «Το θέμα Τσίκο έχει αρχίζει να κουράζει τον κόσμο και εμάς. Η ομάδα έχει σοβαρά θέματα να ασχοληθεί, υπάρχουν φιλικά που έρχονται στο πρόγραμμα για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Προσπαθούμε να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ μας, με κατάλληλη ενίσχυση.

 

Για τον Τσίκο έχω να σημειώσω τα εξής… Η ανακοίνωση τα λέει όλα, δεν έχουμε παραλείψει να γράψουμε τίποτα, δεν αλλάζω ούτε μία λέξη. Η μοναδική αλήθεια είναι στην ανακοίνωση της ομάδας μας. Είναι απλά τα πράγματα. Το θέμα θα κλείσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ο Πρόεδρος θα επικοινωνήσει με τον κ. Σάντη, θα μιλήσουν σύμφωνα με τις γραμμές του Σωματείου και θα μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις. Ο κόσμος ας δείξει εμπιστοσύνη στο Δ.Σ. μόνο εκείνο έχει τα δεδομένα στη διάθεση της».

Για τις πωλήσεις της Νέας Σαλαμίνας: «Η Νέα Σαλαμίνα θα πουλήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή στη τιμή που η ίδια έχει θέσει ως ομάδα. Η ουσία είναι ότι κανείς παίκτης δεν φεύγει με λίγα χρήματα, σε καμία περίπτωση. Καταλαβαίνω την ενόχληση που υπάρχει στον κόσμο. Όταν τα δεδομένα πληρούνται από τις προτάσεις που έχουμε στη διάθεση μας, θα πρέπει να κάνουμε την πώληση και θέλουμε να την κάνουμε εάν μας ικανοποιεί η εκάστοτε πρόταση. Η Νέα Σαλαμίνα δεν κάνει ξεπούλημα. Ο Τσίκο είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και υπάρχει πλάνο για τις δύο περιπτώσεις».

Για τις συμβουλές προς τον κόσμο: «Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν ποδοσφαιριστή στη μισή τιμή. Η ομάδα παραχωρεί ποδοσφαιριστές μόνο εάν ικανοποιηθεί οικονομικά στα δεδομένα που έχει θέσει εξ αρχής».

Τι θα γίνει εάν δεν ικανοποιήσει η πρόταση της Ανόρθωσης; «Αν δεν μας ικανοποιήσει η πρόταση της Ανόρθωσης, ο Τσίκο θα παραμείνει στο δυναμικό μας, ακολουθώντας το κατάλληλο πρόγραμμα προετοιμασίας για να έλθει στο επίπεδο των συμπαικτών του. Ο προπονητής θα αποφασίσει πότε και εάν θα επιστρέψει στο σύνολο. Αν ο ποδοσφαιριστής παραχωρηθεί στους «κυανόλευκους», τότε θα αποκτηθεί άλλος στη θέση του. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην επιτροπή προγραμματισμού, έχουν σχέδιο και στις δύο εκδοχές. Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα, στο 100%».

Για τις υπόλοιπες κινήσεις της Νέας Σαλαμίνας: «Ένα είναι σίγουρο, κινούμαστε για την απόκτηση ενός επιθετικού, όμως δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω».

Send this to a friend