Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έμπλεξε άσχημα ο 40χρονος στη Λάρνακα με τα ροζ βίντεο
Έμπλεξε άσχημα ο 40χρονος στη Λάρνακα με τα ροζ βίντεο

Έμπλεξε άσχημα ο 40χρονος στη Λάρνακα με τα ροζ βίντεο

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Νέα, συνταρακτικά στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια, αναφορικά με την πρωτοφανή υπόθεση που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες μέρες στη Λάρνακα, σε σχέση με την δημοσίευση ροζ βίντεο και φωτογραφιών, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχόμενου.

Για την υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση με διάταγμα του δικαστηρίου 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (29/7).

 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, χαρακτήρισε την υπόθεση «πολύ σοβαρή», λέγοντας ότι κάποιες από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι πραγματικές και κάποιες άλλες προϊόν φωτομοντάζ.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται περί τα τέλη περασμένου Ιουνίου, όταν γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία τον ύποπτο για την διάπραξη συγκεκριμένων αδικημάτων και αμέσως μετά ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολούθησε δεύτερη καταγγελία εναντίον του υπόπτου, ενώ στη συνέχεια έγιναν καταγγελίες, παρόμοιου χαρακτήρα, και από άλλες 10 γυναίκες. Έπειτα από εξασφάλιση ικανοποιητικής μαρτυρίας, ο 40χρονος συνελήφθη και προφυλακίστηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν διάδοση υλικού πορνογραφικού ή σεξουαλικού περιεχομένου, καθώς και αδικήματα που σχετίζονται με την νομοθεσία «περί της πρόληψης και της καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, του περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και προστασίας χαρακτήρα και της ελεύθερης κυκλοφορίας των δεδομένων».

Τα πιο πάνω αδικήματα επισύρουν πολυετείς ποινές φυλάκισης. Οι δύο αρχικές καταγγελίες εναντίον του 40χρονου έγιναν από την πρώην και την νυν σύζυγο του, ενώ ακολούθησαν νέες καταγγελίες στην Αστυνομία από κοπέλες, οι οποίες προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο ύποπτος φέρεται να ανέβαζε σε πορνογραφική ιστοσελίδα ερωτικές περιπτύξεις με την πρώην και νυν σύζυγο του, ενώ ταυτόχρονα τοποθετούσε φωτογραφίες με τα κεφάλια των υπολοίπων παραπονούμενων γυναικών σε ξένα γυμνά σώματα, τις οποίες επίσης ανέβαζε σε πορνογραφική σελίδα.

 

Οι καταγγελίες

———————

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο κατά την διαδικασία προφυλάκισης του υπόπτου, στις 28 Ιουνίου η πρώην σύζυγός του κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι έλαβε γνώση για γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο ερωτικού περιεχομένου τα οποία κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Όπως ανάφερε, γυμνές φωτογραφίες και κάποια βίντεο με προσωπικές τους στιγμές τραβήχτηκαν από τον ύποπτο με τη συγκατάθεσή της, όταν ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια, από το 2008 μέχρι το 2012. Υποστήριξε, όμως, ότι ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεσή της για τη δημοσίευσή τους και πως δεν τα είχε αποστείλει σε κανένα άλλο πρόσωπο.

Λίγες ημέρες αργότερα, αρχές Ιουλίου, η δεύτερη γυναίκα του 40χρονου μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας και κατήγγειλε ότι ο σύζυγος της δημοσίευσε φωτογραφίες της ίδιας και άλλων συγγενικών και φιλικών της προσώπων, στις οποίες απεικονίζονται τα πρόσωπα τους σε ξένα γυμνά σώματα σε κλειστή ομάδα, στην εφαρμογή telegram.

Επίσης, η δεύτερη σύζυγος του υπόπτου ανέφερε ότι ο 40χρονος απέστειλε φωτογραφίες γυμνού και σεξουαλικού περιεχομένου, τόσο της ίδιας, όσο και συγγενικών της προσώπων, σε διάφορα άτομα μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram. Επιπλέον, κατήγγειλε ότι το 2020 εντόπισε στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, που ήταν συνδεδεμένος με το κινητό τηλέφωνο του υπόπτου, βίντεο σε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, στο οποίο απεικονιζόταν η πρώην γυναίκα του συζύγου της γυμνή καθώς και ο σύζυγος της γυμνός από τη μέση και κάτω να βρίσκονται σε ερωτική πράξη…

 

 

 

Send this to a friend