Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βανδαλισμοί και κλοπές στο Κοιμητήριο Ιδαλίου και στον τάφο του Λάμπρου Καλλένου
Βανδαλισμοί και κλοπές στο Κοιμητήριο Ιδαλίου και στον τάφο του Λάμπρου Καλλένου

Βανδαλισμοί και κλοπές στο Κοιμητήριο Ιδαλίου και στον τάφο του Λάμπρου Καλλένου

 

 

Βανδαλισμοί αλλά και κλοπές σημειώθηκαν στο Κοιμητήριο Ιδαλίου. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Λάμπρου Καλλένου, Παντελής,  μετέβη στον τάφο του γιου του και ήρθε αντιμέτωπος με γυναίκα που έκλεβε από τάφους.

Ανάρτηση

Ένα τακτικό φαινόμενο που δεν είναι καινούριο, βανδαλισμοί και κλοπές στα κοιμητήρια, περιστατικά τα οποία μας προσβάλλουν όλους κατάφορα γιατί πρόκειται για μια πράξη που καταδεικνύει, αν μη τι άλλο, ασέβεια στους νεκρούς.

 

Στην επίσκεψη μου στον Γιο μου στο Κοιμητηριο, με το που φθάνω στης 11:40 π.μ βλέπω μια γυναίκα να κρατά μια πλαστική τσάντα στο ένα της χέρι και στο άλλο δυο μεγάλα φυτά με το χώμα και της ρίζες τους και να τα βάζει βιάστηκα στο αυτοκίνητο της , δεν δίστασα αφού κατάλαβα περί τίνος πρόκειται την προσέγγισα και την ρώτησα ευθέως γιατί πέρνει διαφορά αντικείμενα από τα μνήματα , αρχικά μου είπε την δικαιολογία ότι τα βρήκε στον κάλαθο και να μην πάρω την αστυνομία , της απάντησα ότι γνωρίζω τι έγινε θέλω να την βοηθήσω για το λάθος που πιστεύω ότι έκανε σήμερα αλλά και για τις άλλες φορές που έχει έρθει ξανά για τον ίδιο σκοπό φτάνει να είναι ειλικρινής με την αστυνομία (που κάλεσα και ανταποκρίθηκε άμεσα ), να επιστρέψει τα αντικείμενα που πήρε παλαιότερα από τα μνήματα, αλλά και μια απολογία σου θεωρώ θα σε βοηθούσε της ανάφερα.

Ενημέρωσα άμεσα τον Δήμαρχο Ιδαλιου Λεόντιο Καλλένο αφού γνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλει στον Δήμο μας ως προς την αποτροπή τέτοιων δυσάρεστων φαινομένων αλλά και την αστυνομία που ανάλαβε να διερεύνησει το γεγονός ως προς τα δέοντα.

Ας συμβάλουμε όλοι μας κόσμια με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο, κόσμος αλλά και εμπλεκόμενοι φορείς ώστε να το αποτρέψουμε.

Send this to a friend