Home ΛΑΡΝΑΚΑ Θέματα αστυνόμευσης συζήτησε ο Βύρας με Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας
Θέματα αστυνόμευσης συζήτησε ο Βύρας με Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας

Θέματα αστυνόμευσης συζήτησε ο Βύρας με Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας

 

 

Τα θέματα αστυνόμευσης που αφορούν τη Λάρνακα συζήτησε ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας Χριστάκη Παπαδημητρίου, σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη, 18 Ιουλίου, στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως «στη συνάντηση ήταν παρόντες επικεφαλής των δημοτικών ομάδων και εκπρόσωποι τους, καθώς και λειτουργοί του Δήμου Λάρνακας».

Σκοπός της συνάντησης ήταν «η συζήτηση θεμάτων, που αφορούν κυρίως την αστυνόμευση και την ασφάλεια της πόλης».

 

Αναφορά έγινε και στο θέμα «της αλόγιστης αναγραφής συνθημάτων και άλλων, ένα πρόβλημα με το οποίο καθημερινά η πόλη βρίσκεται αντιμέτωπη με δυσάρεστες συνέπιες. Συχνά, κτήρια του Δήμου και εγκαταστάσεις, αλλά και ιδιωτικές περιουσίες τυγχάνουν αυτού του είδους βανδαλισμού, με αποτέλεσμα να επικρατεί μια άσχημη και ακαλαίσθητη εικόνα».

Τέλος, «αναφορά έγινε στον θεσμό της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, ένας θεσμός ο οποίος κατά τη λειτουργία του είχε φέρει θετικά αποτελέσματα και αύξησε το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών. Ο θεσμός αυτός δυστυχώς αναστάληκε τον Ιανουάριο 2023».

Ο Αστυνομικός Διευθυντής ανάφερε «στον Δήμαρχο ότι οι εισηγήσεις θα ληφθούν υπόψη και μέσα από συγκριμένα βήματα και χρονοδιαγράμματα θα εφαρμοστούν μέτρα που θα αποσκοπούν κυρίως στην ενίσχυση της αστυνόμευσης σε διάφορα σημεία της πόλης».

Send this to a friend