Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δωρεά προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου
Δωρεά προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

Δωρεά προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

 

 

Ομάδα νέων της Αθηένου διοργάνωσε, με τη στήριξη και την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, εκδήλωση φιλανθρωπικού «Bingo» στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Εκπρόσωποι της ομάδας νέων επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και του παρέδωσαν το ποσόν των €1.750, που ήταν το καθαρό ποσό των εισπράξεων από τη φιλανθρωπική εκδήλωση, για να δοθεί στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου και μέσω αυτού να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της Επιτροπής για βοήθεια σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την εισφορά του ποσού, συνεχάρη την ομάδα νέων της Αθηένου για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους για διοργάνωση της εκδήλωσης και την παραχώρηση ποσού στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου και τόνισε ότι η φιλανθρωπία των Αθηενιτών, που υπάρχει από πολύ παλιά, συναντάται σε όλες τις ηλικίες και είναι μεγάλη η χαρά του που νέοι του Δήμου ακολουθούν αυτό που οι Αθηενίτες κάνουν για πολλά χρόνια, δείχνοντας τη μεγάλη τους αγάπη προς τον συνάνθρωπό τους.

 

Send this to a friend