Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο αδικαιολόγητος Τσίκο που φεύγει, τα ποσά και το ποσοστό μεταπώλησης
Ο αδικαιολόγητος Τσίκο που φεύγει, τα ποσά και το ποσοστό μεταπώλησης

Ο αδικαιολόγητος Τσίκο που φεύγει, τα ποσά και το ποσοστό μεταπώλησης

 

 

Πικραμένοι είναι στη Νέα Σαλαμίνα από την όλη στάση του Τσίκο Μπάνζα τον τελευταίο καιρό μετά και την πρόταση που έφθασε στα γραφεία της ομάδας από την ρωσική Nizhny Novgorod.

Ο διεθνής Αγκολέζος ακραίος επιθετικός θέλει να φύγει και να δοκιμάσει την τύχη του σε πιο υψηλό επίπεδο και στη Νέα Σαλαμίνα δεν είναι αρνητικοί στο να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή, φθάνει να ικανοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό σε αυτά που ζητούν.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Νέα Σαλαμίνα και Nizhny Novgorod είναι σε καθημερινή επαφή και συζητούν την αντιπρόταση των ερυθρολεύκων. Στόχος είναι να βρεθεί μία μέση λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές και το θέμα να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Η Νέα Σαλαμίνα αξιώνει ένα ποσό πάνω από τις 200.000 ευρώ, ενώ έχει συμφωνηθεί και ποσοστό μεταπώλησης στο 15%. Εκτιμάται ότι οι Ρώσοι θα δώσουν κάτι περισσότερο από 200.000 και το όλο θέμα θα κλείσει θετικά.

Όπως και να έχει ο Τσίκο θα τιμωρηθεί από την ομάδα με τους εσωτερικούς κανονισμούς που υπάρχουν, αφού είναι αδικαιολόγητος απών από τις προπονήσεις.

Send this to a friend