Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην επίσημη πρώτη της Νέας Σαλαμίνας – Αδικαιολόγητος απών ο Τσίκο (video-photos)
Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην επίσημη πρώτη της Νέας Σαλαμίνας – Αδικαιολόγητος απών ο Τσίκο (video-photos)

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην επίσημη πρώτη της Νέας Σαλαμίνας – Αδικαιολόγητος απών ο Τσίκο (video-photos)

 

 

Με εννέα νέα αποκτήματα και αρκετό κόσμο στις εξέδρες να αποθεώνει νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε και επίσημα από σήμερα την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Με νέο προπονητή τον Χριστόδουλου Χριστοδούλου, νέα διοίκηση και πλατιά χαμόγελα η ομάδα της Αμμοχώστου έπιασε δουλειά με στόχο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από πέρσι.

Μιχάλης Χριστοδούλου, Ντάνιελ Τσέλεα, Αντώνης Κατσιάρης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Ντάνι Μπεχαράνο, Νεμάνια Κουζμάνοβιτς, Λουτσιάνο Νάρσινχ, Βίκτορ Φερνάντζεζ και Λέο Ριμπέιρο αποτελούν τα νέα πρόσωπα στην Νέα Σαλαμίνα της νέας σεζόν. Παίκτες οι οποίοι μαζί με όλους όσους έμειναν αναμένεται να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

 

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές και τον ίδιο τον Χριστοδούλου να μένουν άφωνοι με την όλη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Αδικαιολόγητος απών ο Τσίκο Μπάνζα ο οποίος ζητά να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Ρωσίας. Η διοίκηση εξετάζει το όλο θέμα και σύντομα ίσως προκύψουν εξελίξεις.

Στα μεταγραφικά υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με την προσοχή να έχει στραφεί περισσότερο στην απόκτηση επιθετικού κορυφής που θα πλαισιώσει τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας, Ντιέγκο Ντορεγκαράι.

Send this to a friend