Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Το τελευταίο βήμα πριν τον τελικό!
Το τελευταίο βήμα πριν τον τελικό!

Το τελευταίο βήμα πριν τον τελικό!

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το τελευταίο βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του EuroU21 2023 απέμεινε με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών απόψε. Δύο ματσάρες που αναμένονται με τρομερό ενδιαφέρον!

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό το Ισραήλ αντιμετωπίζει την Αγγλία. Στη θεωρία η Αγγλία ξεκινά ως φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο για να βρεθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η πορεία των Άγγλων ως εδώ είναι εντυπωσιακή. Κέρδισε και τα τρία ματς στη φάση των ομίλων με 2-0, κέρδισε και στα προημιτελικά την Πορτογαλία με 1-0. Δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ και με όπλο τη σπουδαία άμυνά της καλπάζει προς τον τίτλο. Από την άλλη το Ισραήλ πέρασε από τον όμιλο με μία νίκη στα τρία παιχνίδια, ενώ στα προημιτελικά προκρίθηκε επί της Γεωργίας στα πέναλτι.

 

Η νίκη του Ισραήλ δίνει 8.75, η ισοπαλία είναι στο 4.50 και η νίκη της Αγγλίας δίνει 1.40 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο. NG και under 2.5 γκολ και τα τέσσερα παιχνίδια της Αγγλίας.Under 2.5 γκολ και τα τέσσερα ματς της Γεωργίας, NG τα τρία από αυτά. Λίγα γκολ γενικά στα παιχνίδια των δύο ομάδων στη διοργάνωση και μένει να φανεί αν και το πέμπτο τους παιχνίδι θα κινηθεί σε χαμηλό σκορ. Το over 2.5 γκολ στη σημερινή αναμέτρηση έχει απόδοση 1.93 και τοunder 2.5 γκολ είναι στο 1.87, ενώ τοGG δίνει 2.25 και τοNG 1.60στον Stoiximan. Αν πιστεύετε ότι η Αγγλία θα κρατήσει και πάλι το μηδέν πίσω ποντάρετε στο 1.78, ενώ αν βλέπετε το Ισραήλ να βάζει 1 γκολ, η απόδοση είναι 2.55.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό η Ισπανία παίζει με την Ουκρανία. Και εδώ υπάρχει φαβορί, η Ισπανία, αν και οι Ουκρανοί δείχνουν πιο απειλητικοί από τους Ισραηλινούς. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και στη φάση των ομίλων, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με 2-2. Οι «φούριας ρόχας» είχαν δύο νίκες και μία ισοπαλία στη φάση των ομίλων, ενώ πέρασαν την Ελβετία στα προημιτελικά στην παράταση.Δύο νίκες και μία ισοπαλία για την Ουκρανία στον όμιλο, ενώ στα προημιτελικά πέρασε εύκολα τη Γαλλία με 3-1!

Η νίκη της Ισπανίας έχει απόδοση 1.75, η ισοπαλία είναι στο 4.17 και η νίκη της Ουκρανίας δίνει 5.25στον Stoiximan. Μοιρασμένα τα δεδομένα και για τις δύο ομάδες, με δύο over 2.5 γκολ και δύο under 2.5 γκολ ως τώρα, αλλά και δύο GG και δύο NG στα 4 παιχνίδια για Ισπανία και Ουκρανία… Στην αποψινή αναμέτρηση το over 2.5 γκολ δίνει 1.80 και τοunder 2.5 γκολ είναι στο 2.02, ενώ τοGG δίνει 1.78 και τοNG 1.95 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend