Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στο γραφείο του Δημάρχου Αραδίππου μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Κωφών Λάρνακας Άγιος Λάζαρος
Στο γραφείο του Δημάρχου Αραδίππου μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Κωφών Λάρνακας Άγιος Λάζαρος

Στο γραφείο του Δημάρχου Αραδίππου μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Κωφών Λάρνακας Άγιος Λάζαρος

 

 

Ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Ομίλου Κωφών Λάρνακας (Άγιος Λάζαρος), επισφραγίζοντας την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με κοινωνικό πρόσημο.

Είχε προηγηθεί η πρόσκληση προς τον κ. Ευαγγελίδη στην αρχή του έτους, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου του είχε μεταφερθεί το πάγιο αίτημα του Ομίλου εύρεσης κτιρίου μόνιμης έδρας, καθώς και η πρότασή τους, το ενοίκιο να επιμεριστεί και να καλυφθεί από τους Δήμους της επαρχίας.

Ο Δήμος Αραδίππου, ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε και, όπως μετέφερε ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε με πολύ ενδιαφέρον την πρόταση και ομόφωνα αποφάσισε να αναλάβει με μεγάλη χαρά το μερίδιο που αναλογεί.

 

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο πρόεδρος του Ομίλου Κωφών Λάρνακας (Άγιος Λάζαρος), Θάκης Τιμοθέου, μετέφερε τις ευχαριστίες του ΔΣ, αλλά και όλων των Ατόμων με απώλεια Ακοής, για το άμεσο και καθολικό ενδιαφέρον του Δημάρχου, να συμβάλει σε αυτή την τόσο σημαντική ανάγκη.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, τόνισε: «Η κοινωνική πολιτική βρίσκεται πάντα στην κορυφή της οποιασδήποτε ενέργειάς μας.

Με πολύ ενδιαφέρον δεχθήκαμε το αίτημα του Ομίλου Κωφών Λάρνακας, να καλυφθεί μια σημαντική ανάγκη τους. Δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε την υποστήριξή μας σε καμία περίπτωση.

Κάθε προσπάθεια στήριξης των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, θα μας βρίσκει πάντα αρωγούς και συμμέτοχους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή, να μας καταθέτουν τις ανάγκες τους και, όπου μας δίνεται η ευκαιρία, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τις υποστηρίξουμε».

Send this to a friend