Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βραβεύτηκε από το UEFA Foundation For Children το Hope For Children
Βραβεύτηκε από το UEFA Foundation For Children το Hope For Children

Βραβεύτηκε από το UEFA Foundation For Children το Hope For Children

 

 

Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός “Hope For Children” CRC Policy Center, έχει επιλεγεί από την UEFA, μέσω του «UEFA Foundation For Children», για να βραβευθεί για το έργο που επιτελεί, μετά την υποψηφιότητα που κατατέθηκε από την ΚΟΠ, λαμβάνοντας παράλληλα και οικονομική στήριξη ύψους €43.500.

Ανακοίνωση του Hope for Children αναφέρει ότι το «UEFA Foundation For Children» είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη οικονομικής και ψυχολογικής στήριξης. Φέτος, το βραβείο ύψους €1 εκατομμυρίου, μοιράστηκε σε 23 οργανισμούς από όλη την Ευρώπη που έχουν ως βασική ενασχόληση την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και των ίδιων των παιδιών.

Αναφερόμενος στις φετινές βραβεύσεις, ο Aleksander Čeferin, Πρόεδρος της UEFA και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «UEFA Foundation For Children» εξέφρασε τον ειλικρινή θαυμασμό του για τους νικητές, “για τις ακούραστες προσπάθειες και την αφοσίωσή τους, που έχουν επηρεάσει σημαντικά τη ζωή των παιδιών”.

 

Από την πλευρά της η εκτελεστική διευθύντρια του “Hope For Children” CRC Policy Center, Άντρια Νεοκλέους τόνισε τη σημασία του βραβείου, λέγοντας ότι αποτελεί σημαντική αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών του Hope For Children. Ευχαρίστησε την ΚΟΠ για την υποβολή της υποψηφιότητα του οργανισμού καθώς και την UEFA για την επιλογή προσθέτοντας ότι “τέτοιες βραβεύσεις μας ωθούν να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη ενέργεια και ένταση, πάντα προς όφελος των παιδιών και των δικαιωμάτων τους, ενώ η οικονομική στήριξη που συνοδεύει το βραβείο ενισχύει τις υπηρεσίες στήριξης που παρέχουμε προς ευάλωτα παιδιά, όπως και τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού».

(ΚΥΠΕ/ΑΧΡ/ΑΓΚ)

Send this to a friend