Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Καζαμίας για Τσίκο: “Δεν θα ξεπουλήσουμε γιατί δεν έχουμε τεράστια ανάγκη να πουλήσουμε”
Καζαμίας για Τσίκο: “Δεν θα ξεπουλήσουμε γιατί δεν έχουμε τεράστια ανάγκη να πουλήσουμε”

Καζαμίας για Τσίκο: “Δεν θα ξεπουλήσουμε γιατί δεν έχουμε τεράστια ανάγκη να πουλήσουμε”

 

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον Super Sport FM για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για τον Φερνάντεθ: «Έχουμε υπογραφές, μόλις περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο που έχει συμφωνηθεί. Για τον Κουσμάνοβιτς θα κρατήσω την ίδια γραμμή: Πολύ λογικό να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα ονόματα, φυσικά τα τελευταία δύο χρόνια πολλά λίγα βλέπουν το φως της δημοσιότητας όχι γιατί υπάρχουν μυστικά, αλλά γιατί μπορεί να αφυπνίσει και άλλους που μπορεί να ενδιαφέρονταν. Γι’ αυτό κινούμαστε με αυτό τον τρόπο. Δεν είμαι μέρος της ομάδας προγραμματισμού, οπότε δεν γνωρίζω με ποιους υπάρχουν επαφές».

Για την προετοιμασία: «Σήμερα είναι η πρώτη συνάντηση με μια ελαφριά προπόνηση και από αύριο αρχίζουν τα εργομετρικά».

 

Για τον Τσίκο: «Έχουμε μια πρόταση, δεν υπάρχει εξέλιξη. Είμαστε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και θα παραχωρηθεί εάν και εφόσον ικανοποιηθεί η Νέα Σαλαμίνα, αλλιώς θα μείνει στην ομάδα ο παίκτης αφού έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Δεν μπορώ να πω πως υπάρχει τεράστια διαφορά στο οικονομικό. Από εκεί και πέρα, δεν θα ξεπουλήσουμε τον οποιονδήποτε παίκτη, γιατί δεν έχουμε και εκείνη την τεράστια ανάγκη να πουλήσουμε. Είναι σοβαρή πρόταση, αν τελεσφορήσει καλώς, αν όχι όπως προανέφερα μας ανήκει ο παίκτης. Έχει ενημερωθεί ο Τσίκο και αν τα βρούμε οι ομάδες, τότε θα μπορέσει να πάρει κι αυτός να διαπραγματευτεί με την ενδιαφερόμενη ομάδα».

Για τον Μαργκάσα: «Θα πάρει πόστο στην ομάδα, άρχισε ήδη δουλειά. Δεν το ανακοινώσαμε επίσημα, είναι γιατί θέλουμε να ανακοινώσουμε όλη την προπονητική ομάδα μαζί».

Για τα διαρκείας: «Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες, αρχίσαμε ήδη να ενημερώνουμε τους προηγούμενους κατόχους και μετά θα βγούμε ανοιχτά σε όλον τον κόσμο».

Για τα φιλικά: «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για να συμφωνήσουμε όλα τα φιλικά εντός κυπριακού εδάφους».

Send this to a friend