Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Καζαμίας: “Έχουμε επίσημη πρόταση από το εξωτερικό”
Καζαμίας: “Έχουμε επίσημη πρόταση από το εξωτερικό”

Καζαμίας: “Έχουμε επίσημη πρόταση από το εξωτερικό”

 

 

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα δύο νέα αποκτήματα: «Ο Νάρσινγκ και ο Παπαγεωργίου έκαναν τις ιατρικές εξετάσεις, τις πέρασαν με επιτυχία και είναι παίκτες της ομάδας μας».

 

Για τον Φράγκου και τον Μαργκάσα: «Για τον Φράγκου δεν υπήρξε τελικά συμφωνία και για αυτό δεν υπάρχει οτιδήποτε το νεότερο, εξετάζει και αυτός τις επιλογές του, εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε την απάντηση οποιουδήποτε παίκτη για πολύ, δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος αλλά ο προπονητής εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Για τον Ρενάτο μας απάντησε θετικά και θα πάρει θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν βγάλαμε ανακοίνωση επίσημα γιατί περιμένουμε να ανακοινώσουμε όλο το προσωπικό του τιμ και μόλις ολοκληρωθεί το σχήμα θα βγάλουμε ανακοίνωση μαζικά για όλους».

Για τον Μακρίεβ: «Για τον Ντίμινταρ δεν ισχύει κάτι για εμάς για να μπει στο τιμ».

Για τον Τσίκο αν υπάρχει κάτι με το ΑΠΟΕΛ: «Ο Τσίκο είναι παίκτης της Νέας Σαλαμίνας για τα επόμενα χρόνια, δεν έχουμε κρούση από ομάδα της Κύπρου, έχουμε επίσημη πρόταση από το εξωτερικό για τον Τσίκο. Από Κύπρο δεν έχουμε κάτι. Θα συζητήσουμε την πρόταση για τον Τσίκο και θα δούμε».

Για τον νέο εκπρόσωπο στην ΚΟΠ: «Θα είναι ο Αιμίλιος Κουκλής ο νέος εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην Ομοσπονδία».

Για Κούμα και Γεωργιάδη: «Έχουμε συναντηθεί και με τους δύο τους θέσαμε τα ίδια θέματα για συζήτηση. Για παράδειγμα τους είπαμε ένα θέμα το οποίο το θεωρούμε σημαντικό και αυτό είναι για το γεγονός ότι ερχόμαστε κάθε Απρίλιο και συζητάμε για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος».

Send this to a friend