Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Εγκαινιάστηκαν στη Λάρνακα τα τρία νέα γήπεδα Grassroots της ΑΕΚ
Εγκαινιάστηκαν στη Λάρνακα τα τρία νέα γήπεδα Grassroots της ΑΕΚ

Εγκαινιάστηκαν στη Λάρνακα τα τρία νέα γήπεδα Grassroots της ΑΕΚ

 

 

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών ΑΕΚ Λάρνακας «Νικόλας Θεοδότου», από τον Αντιπρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) Κωστάκη Κουκκουλλή, τα εγκαίνια των τριών νέων γηπέδων Grassroots της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ σε χαιρετισμό του ο κ. Κουκκουλλής ανέφερε ότι «στον ΚΟΑ αισθανόμαστε πάντα περήφανοι όταν έρχεται η ώρα να εγκαινιάσουμε μία νέα αθλητική εγκατάσταση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το άλφα και το ωμέγα στον αθλητισμό είναι οι υποδομές, αφού χωρίς αυτές δεν μπορεί να ανθίσει ο αθλητισμός» είπε και εξέφρασε ικανοποίηση «κάθε φορά που ο Οργανισμός βάζει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του κυπριακού αθλητισμού».

Τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας έκαναν ο Κωστάκης Κουκουλλής μαζί με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Αντρο Καραπατάκη και τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα.

 

Στον δικό του χαιρετισμό ο κ. Καραπατάκης ανέφερε ότι «ο ΚΟΑ είναι ένας αξιότιμος συνεργάτης και υποστηρικτής στις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών του Σωματείου» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ΑΕΚ και στις επόμενες προσπάθειες της.

Σημειώνεται ότι «στο πλαίσιο των εγκαινίων το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Λάρνακας απένειμε αναμνηστική τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Οργανισμού Aνδρέα Μιχαηλίδη για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό. Την πλακέτα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Άντρο Καραπατάκη, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ».

Send this to a friend