Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Οι ανανεώσεις αύξησαν το μπάτζετ της ΑΕΚ…
Οι ανανεώσεις αύξησαν το μπάτζετ της ΑΕΚ…

Οι ανανεώσεις αύξησαν το μπάτζετ της ΑΕΚ…

 

 

Επειδή πολλοί πιστεύουν ότι το μπάτζετ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα είναι κατά πολύ αυξημένο και ότι θα ξοδέψει τεράστια ποσά η ομάδα για να φέρει παίκτες, εμείς απλά δίνουμε πιο κάτω τα πραγματικά δεδομένα.

Ναι, το μπάτζετ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα είναι αυξημένο, αλλά ελαφρώς αυξημένο. Χωρίς υπερβολές και χωρίς η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη να στρώνει τρελό χρήμα στα πόδια του Τσάβι Ρόκα για να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό.

Η αύξηση που έγινε στο μπάτζετ ουσιαστικά έδωσε την ευκαιρία και τη δυνατότητα στον Τσάβι Ρόκα να ανανεώσει κάποια συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών που ήθελε οπωσδήποτε να κρατήσει. Επί της ουσίας η αύξηση του μπάτζετ πήγε σε ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ όπως οι Μιλίτσεβιτς, Γκιούρτσο, Γκουστάβο κτλ.

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ρόκα δεν έχει στα χέρια του ένα σεβαστό ποσό για μεταγραφές. Έχει ένα σημαντικό κονδύλι που του δίνει την ευχέρεια να κάνει τον προγραμματισμό του.

Αν όμως για παράδειγμα πωληθεί και ο Φαράζ, τότε λογικά θα του δοθεί ένα έξτρα κονδύλι για μεταγραφές που θα τον βοηθήσει πολύ στην εξεύρεση ποιοτικών λύσεων.

Send this to a friend