Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ζημιές σε ξαπλώστρες στις Φοινικούδες
Ζημιές σε ξαπλώστρες στις Φοινικούδες

Ζημιές σε ξαπλώστρες στις Φοινικούδες

 

 

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Αυτή την θλιβερή εικόνα παρουσιάζει αριθμός ξαπλώστρων στην παραλία των Φοινικούδων. Ανεγκέφαλοι (για να μην πούμε πιο βαριά λέξη) προκαλούν συστηματικά ζημιές στις ξαπλώστρες, με αποτέλεσμα, κι ενώ βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή τουριστική περίοδο, η πιο ξακουστή παραλία της Λάρνακας να βρίσκεται στην κατάσταση που φαίνεται στην φωτογραφία μας.

Η εφημερίδα μας έγινε δέκτης παραπόνων από ξένους τουρίστες – λουόμενους για το σκίσιμο των ξαπλώστρων, ενώ ζημιές έχουν υποστεί και κάποιες ομπρέλες…

 

Και όλα αυτά σε μια παραλία που αποτελεί τη βιτρίνα της Λάρνακας και της Κύπρου γενικότερα. Αυτό που χρειάζεται είναι αντικατάσταση των φθαρμένων ξαπλώστρων και ομπρελών ΆΜΕΣΑ.

Ας μην ξεχνάμε, πως μέχρι και τον Οκτώβριο ο κόσμος κάνει μπάνια στη θάλασσα. Και είναι κρίμα, διότι φέτος η Λάρνακα, όπως και όλη η Κύπρος, κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες.

Προβλέπεται μια πολύ καλή τουριστική σεζόν, ενδεχομένως καλύτερη και από το 2019. Γι’ αυτό και οφείλουν όλοι οι φορείς να επενδύσουν στον τουρισμό, ώστε να έχουμε και τα επόμενα χρόνια αυξημένες ροές ξένων επισκεπτών. Δεν είναι σωστό να τους απογοητεύουμε με τέτοιες εικόνες…

Send this to a friend