Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μένουμε «Χάσκοντα» ξανά στη Λάρνακα
Μένουμε «Χάσκοντα» ξανά στη Λάρνακα

Μένουμε «Χάσκοντα» ξανά στη Λάρνακα

 

 

Η κωμωδία της Θ.Ο. Παρωδία «Εμείναμεν Χάσκοντα» που έκανε πρεμιέρα στις 30/5/2023 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας με τεράστια επιτυχία μπροστά σε ένα κοινό πέραν των 1200 ατόμων, παρουσιάζεται ξανά στο κοινό της Λάρνακας. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Π.Ο Ερμής Αραδίππου η Θ.Ο. Παρωδία ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Σκάλα στις 27/6/2023 στις 830μμ και υπόσχεται στο κοινό ακόμη μια απολαυστική κωμική βραδιά.

Αν περιμένετε να ψυχοπλακωθείτε, ή να μπείτε σε βαθιά περισυλλογή και υπαρξιακές αναζητήσεις με αυτό το θεατρικό, ένα είναι το σίγουρο: θα μείνετε «χάσκοντα»!. Η ιστορία του έργου διαδραματίζεται στο παρόν αλλά και στο παρελθόν (!) με την αναζήτηση ενός θησαυρού και μια μυστηριώδη μεταφορά (άκουσονάκουσον) στην Κύπρο του χθες, όπου συμβαίνουν ευτράπελες καταστάσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών αυτού του ιδιόμορφου «συναπαντήματος».

Η γοητεία του εύκολου πλουτισμού, οι σχέσεις των ζευγαριών που διαχρονικά δοκιμάζονται, οι διακρίσεις αλλοτινών εποχών, ένας χαμένος θησαυρός και ένας ζουρλομανδύας (!), αποτελούν τα «συστατικά» της φετινής κυπριακής κωμωδίας της Θ.Ο. Παρωδία. Ένα απολαυστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο με ηθογραφικά και σύγχρονα στοιχεία, μαζί με ένα μείγμα «εκρηκτικών» χαρακτήρων επί σκηνής, υπόσχεται να χαρίσουν στους θεατές απεριόριστο γέλιο.

 

Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δωρόθεος Δωροθέου, ενώ τη μουσική επιμέλεια ο Πέτρος Πέτρου (djPietro) με το νέο του remix στο πασίγνωστο κυπριακό τραγούδι «Τρεις Ελιές τζαι Μια Ντομάτα» να «ντύνει» μουσικά το έργο. Τα σκηνικά επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε ο Μηνάς Αλαμπρίτης. Επί σκηνής 9 ακόμα εραστές της τέχνης «ζωντανεύουν» το κείμενο: Ν. Κωνσταντίνου, Ρ. Φελλά, Θ. Αλαμπρίτη, Ν. Κουρούγιαννη, Μ. Ιωάννου, Α. Κωνσταντή, Κ. Εφφέ, Κ. Παύλου και Σ. Μουστακά.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα ACS στην tickethour και στα τηλέφωνα 99499413 – 99813804 και 99586204.

27/6/2023  ώρα 830μμ Θέατρο Σκάλα

Send this to a friend