Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για το «Ένα Ονειρο Μια Ευχή» στη Λάρνακα
Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για το «Ένα Ονειρο Μια Ευχή» στη Λάρνακα

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για το «Ένα Ονειρο Μια Ευχή» στη Λάρνακα

 

 

Ομάδα ποδοσφαιριστών βετεράνων Κύπρου και μέλη της ομάδας επίλεκτων παλαιμάχων της Εθνικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων οι Τραϊανός Δέλλας, Γιώργος Καραγκούνης, Αγγελος Μπασινά και Κώστας Κατσουράνης, αγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε  φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τίτλο «Αγωνίζομαι για τη ΖΩΗ… για Όνειρο και Ευχές».

Ο αγώνας που διοργανώθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Σε χαιρετισμό του ο Γιώργος Πενηνταέξ, Πρόεδρος του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, προκειμένου να ενισχύσουν τον ποδοσφαιρικό φιλανθρωπικό αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε «πρωτότυπο».

 

Ευχαρίστησε επίσης τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του Euro 2004 που βρέθηκαν στην Κύπρο για να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό αγώνα, “βάζοντας γκολ στη ζωή για τα παιδιά του Συνδέσμου”.

Ο κ. Πενηνταέξ ευχαρίστησε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων βουλευτές, εκπρόσωποι από το Υφυπουργείο Τουρισμού και την Πρεσβεία της Ελλάδας, οι Πρόεδροι του ΚΟΑ, του Οργανισμού Νεολαίας και του Συνδέσμου Διαιτητών, ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης καθώς και ποδοσφαιριστές και εκπρόσωποι Κυπριακών ομάδων.

Εξάλλου η Δόξα Κωμοδρόμου, Αναπληρώτρια Κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως σήμερα αγωνιζόμαστε για τη ζωή και για τα όνειρα των παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Ανέφερε ότι ο αγώνας αυτός θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση του αγώνα του Συνδέσμου για ανακούφιση περισσοτέρων παιδιών που το έχουν ανάγκη.

«Ως ένδειξη εκτίμησης η Πολιτεία συμμετέχει έμπρακτα, στηρίζοντας το έργο που επιτελείται από τον Σύνδεσμο, που στο επίκεντρο της δραστηριότητάς του έχει τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Στηρίζουμε αυτό τον υπέροχο σκοπό και συγχαίρουμε ξανά τους διοργανωτές της σημερινής ένωσης δυνάμεων βετεράνων του ποδοσφαίρου Κύπρου και Ελλάδας», ανέφερε.

Ανέφερε επίσης ότι είναι με μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε στην Κύπρο μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του EURO 2004, οι οποίοι σήμερα ενώνουν τις δυνάμεις τους με ομάδα Κυπρίων βετεράνων ποδοσφαιριστών για αυτό τον υπέροχο σκοπό.

Οι ποδοσφαιριστές μετά την είσοδο τους στο γήπεδο κράτησαν πανό που έγραφε «Αγωνίζομαι για τη ΖΩΗ… για Όνειρο και Ευχές».

Η ομάδα των Ελλήνων παλαιμάχων αποτελείτο από τους Τραϊανό Δέλλα, Αγγελο Μπασινά, Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Νταμπίλα, Νίκο Λυμπερόπουλο, Κώστα Χαλκιά, Γρηγόρη Μάκο, Βασίλη Λάκη και Σωτήρη Κυργιάκο, ενώ  μαζί τους αγωνίστηκε και ο Κύπριος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας.

Την Κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα αποτελούσαν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Μερκής, Γιώργος Θεοδότου, Γιασεμάκης Γιασεμή, Χρίστος Πιερεττής και Μάριος Θεμιστοκλέους ενώ μαζί τους έπαιξε και ο ηθοποιός Αλκης Χρίστου.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους. Αρκετός κόσμος μετέβη στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα, που έληξε με σκορ 4 – 2 υπέρ των Ελλήνων παλαιμάχων.

Δόθηκαν στους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές αναμνηστικές πλακέτες.

Send this to a friend