Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Το βράδυ της Πέμπτης απαγορεύεται ο ΑΕΚτζής να μην είναι στην Αρένα…
Το βράδυ της Πέμπτης απαγορεύεται ο ΑΕΚτζής να μην είναι στην Αρένα…

Το βράδυ της Πέμπτης απαγορεύεται ο ΑΕΚτζής να μην είναι στην Αρένα…

ΑΕΚ-Γουέστ Χαμ. Ένα παιχνίδι ιστορικό, μοναδικό, ξεχωριστό. Ένα παιχνίδι όπου αποτελεί πιθανόν το επιστέγασμα της όλης προσπάθειας της ομάδας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ η ΑΕΚ θέλει να ορθώσει ανάστημα. Θέλει να τρίξει τα δόντια της και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Τι κι αν τα προγνωστικά την έχουν ως… τελειωμένη; Η ομάδα του Όλτρα απέδειξε πολλές φορές ότι δεν μασάει από τέτοια. Θα το παλέψει κι όπου την βγάλει. Άλλωστε, εδώ που έχει έρθει μόνο να κερδίσει έχει και τίποτα να χάσει.

Είναι από τα παιχνίδια που ο κάθε ΑΕΚτζής ονειρεύεται να ζήσει. Είναι από τα παιχνίδια που η ομάδα της Λάρνακας ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ξανά σε αυτή τη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν είναι απίθανο αλλά δεν είναι και κάτι που το ζει κανείς κάθε χρόνο.

 

 

Γι’ αυτό και το βράδυ της Πέμπτης απαγορεύεται ο ΑΕΚτζής να μην είναι στο γήπεδο. Απαγορεύεται να μην γεμίσει το γήπεδο. Απαγορεύεται να μην ζήσει από κοντά αυτή την ιστορική στιγμή. Απαγορεύεται να μην βγάλει την φωνή του στην κερκίδα για να στηρίξει την ομάδα του. Απαγορεύεται να μείνει έστω και ένα κενό κάθισμα στο ΑΕΚ Αρένα.

Επιβάλλεται λοιπόν ο κόσμος να είναι στο γήπεδο μια να ρουφήξει κάθε σταγόνα από το ευρωπαϊκό νέκταρ που η ΑΕΚ έχει καταφέρει να κερδίσει με το σπαθί της!

 

Send this to a friend