
Καζαμίας: “Κανένας δεν κατάλαβε τι είδαν οι διαιτητές…”
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Μαρίνα Αργυρού.
Αναλυτικά:
Για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ: «Χθες η ομάδα μας παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο. Έκανε ευκαιρίες και η ΑΕΛ, όμως είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και πιο κλασικές από την ΑΕΛ. Είχαμε ένα δοκάρι, δεν ευτυχίσαμε να σκοράρουμε. Χάσαμε 1-0, θεωρώ ότι η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Έχουμε τον επαναληπτικό σε 15 μέρες στην έδρα μας και είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να ανατρέψουμε τα εις βάρους μας δεδομένα».
Για την ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας: «Το πρώτο πράγμα που πράξαμε χθες, ήταν τα συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Θέλω να πω πως τιμούν τον Πλουτή Αβραάμ οι σημερινές δηλώσεις του. Πρέπει να το τονίσουμε γιατί είναι από τα πράγματα που πρέπει να κρατάμε για το ευ αγωνίζεσαι. Η ανακοίνωσή μας δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα της ΑΕΛ, αλλά με τα όργανα αποφάσεων. Κανένας δεν κατάλαβε τι είδαν οι διαιτητές, ο ένας το είδε, ο άλλος το έδωσε. Καμία ευθύνη δε φέρει η ΑΕΛ για τη χθεσινή απόφαση των διαιτητών, δεν έχει να κάνει με τα σωματεία, που η φιλοξενία ήταν άψογη και το ίδιο θα τύχη και από εμάς».
Για τα παράπονα για τη διαιτησία: «Η προσπάθεια και η πορεία που καταγράφει η Νέα Σαλαμίνα, είναι λες και πήραμε το πρωτάθλημα. Και είναι κρίμα να μας το στερούν, γιατί πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Να κρίνονται τα αποτελέσματα στο γήπεδο και όχι από διαιτητικές αποφάσεις».
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση ενόψει Άρη. Το μήνυμα προς τον κόσμο μας είναι πως η Νέα Σαλαμίνα από σήμερα επικεντρώνεται στον αγώνα με τον Άρη. Στα αποδυτήρια δεν ασχολούνται καθόλου με όσα έγιναν χθες, με αυτό θα ασχοληθεί η διοίκηση. Οι παίκτες βλέπουν μόνο τον Άρη».
Για το αγωνιστικό: «Ακόμα δεν έχουμε νεότερα, είδαμε χθες και τον Καρλίτος να βγαίνει κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να γνωρίζουμε»
Για το κοινό αίτημα αλλαγής ώρας του επαναληπτικού: «Κάναμε από την αρχή κοινά αιτήματα για αλλαγή ώρας. Να θυμίσω πως το χθεσινό παιχνίδι ήταν αρχικά στις 16:00 και έγινε 18:00. Την ίδια ώρα θέλουμε και για τον επαναληπτικό που είναι ορισμένος στις 17:00. Το σκεπτικό της ΚΟΠ είναι γιατί υπάρχει ο αγώνας της Ανόρθωσης στις 20:00. Αλλά δεν έχει λογική η απόφαση αυτή, αφού αν τελειώσει το παιχνίδι, θα βρεθούν οι οπαδοί με της Ανόρθωσης την ώρα που πάνε στο γήπεδο. Ενώ αν γίνει ο αγώνας 18:00, την ώρα που θα τελειώσει, οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα βρίσκονται στο γήπεδο. Αναμένουμε την απάντηση της ΚΟΠ».