Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μάγεψε ο κόσμος, μάγεψε η ομάδα, «ψημένη» για τον τίτλο
Μάγεψε ο κόσμος, μάγεψε η ομάδα, «ψημένη» για τον τίτλο

Μάγεψε ο κόσμος, μάγεψε η ομάδα, «ψημένη» για τον τίτλο

Πέρασε και από το Τσίρειο. Κέρδισε και την Καρμιώτισσα και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία. Μία ΑΕΚ η οποία όχι μόνο διαθέτει βάθος και ποιότητα, διαθέτει όμως και χαρακτήρα και προσωπικότητες που μπορούν να την οδηγήσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο δρόμος για τον μεγάλο στόχο είναι ακόμη μακρύς και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Η ΑΕΚ όμως δείχνει ικανή να ξεπεράσει φέτος κάθε εμπόδιο στο διάβα της και να πάρει το πρωτάθλημα. Απέναντι στην Καρμιώτισσα αν και είχε σημαντικές απουσίες και πάλι βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Μία νίκη εξαιρετικά σημαντική από κάθε άποψη. Μια νίκη που δείχνει χαρακτήρα και η οποία φέρνει και πολλές θετικές προεκτάσεις στην ομάδα και στέλνει και κάποια μηνύματα.

Ας δούμε πιο κάτω μερικά σημεία που ξεχωρίζουμε από το «διπλό» της ΑΕΚ.

-Ντεμπούτο για τον Νίκολιτς το οποίο συνδυάστηκε με γκολ και νίκη για την ΑΕΚ.
-Πρώτο γκολ για τον Νικόλα Εγγλέζου για φέτος και τι γκολ. Μία γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Εγγλέζου δικαιούταν πολύ πιο νωρίς ένα γκολ την φετινή σεζόν. Πότε τα δοκάρια και πότε η ατυχία του το στέρησαν. Πιο ώριμος και πιο επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ από κάθε άλλη χρονιά. Το φιλί στο σήμα της ΑΕΚ μετά το γκολ του λέει πολλά!
-Σπουδαία αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα στο τέλος του πρώτου μέρους με γκολ με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου.
-Ένα ακόμη γκολ από τον Πέρε Πονς ο οποίος όσο περνούν τα παιχνίδια όχι μόνο διατηρεί την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα αλλά γίνεται όλο και καλύτερος.
-Σπουδαία και συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο Τσίρειο. Περίπου 1000 οπαδοί ήταν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν. Η υποστήριξη τους ήταν καταλυτική και ο κόσμος φέτος δείχνει και ο ίδιος πιο ώριμος από ποτέ για τον τίτλο. Και το δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια…

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend