Home ΛΑΡΝΑΚΑ Γέμισε το Μακάρειο… στέλνουν παιδιά στη Λάρνακα
Γέμισε το Μακάρειο… στέλνουν παιδιά στη Λάρνακα

Γέμισε το Μακάρειο… στέλνουν παιδιά στη Λάρνακα

Η αυξημένη ροή ασθενών στους παιδιατρικούς θαλάμους του Μακάρειου Νοσοκομείου λόγω των ιώσεων του αναπνευστικού που «σαρώνουν» το τελευταίο διάστημα, έφερε ξανά προβλήματα και φωνές.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η Cyprus Times τα τελευταία 24ωρα, γονείς αναγκάστηκαν να αποταθούν σε άλλα νοσηλευτήρια, καθώς όπως τους λέχθηκε από το Μακάρειο οι θάλαμοι είναι πλήρεις. Γονείς μάλιστα εξέφρασαν τα παράπονά τους στους λειτουργούς του Νοσοκομείου, ζητώντας επίλυση του προβλήματος και τερματισμό στην ταλαιπωρία τους.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παιδιά στάλθηκαν συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη, λόγω έλλειψης κλινών στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Αρμόδια πηγή σημειώνει ότι υπάρχει μειωμένος αριθμός κλινών εφόσον είναι λίγοι οι νοσηλευτές που στελεχώνουν τους παιδιατρικούς θαλάμους.

Πάντως, από πλευράς νοσηλευτών και στο παρελθόν εκφράστηκαν παράπονα για την υποστελέχωση των θαλάμων στο Μακάρειο και η πρόσληψη νέων νοσηλευτών βρίσκεται στα βασικά τους αιτήματα, εδώ και καιρό.

Το πρόβλημα με τους γεμάτους θαλάμους στα Νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ υφίσταται και σε άλλες πόλεις, λόγω των εξάρσεων ιώσεων, rsv και covid.

Πηγή: cyprustimes.com

Send this to a friend