Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα ΑΕΚτζή
Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα ΑΕΚτζή

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από ένα ΑΕΚτζή

 

 

Αγαπητέ Άγιε Βασιλή,

Η αλήθεια είναι ότι το 2022 μου έχει αφήσει πάαααρα πολλές ευχάριστες αναμνήσεις και γι’ αυτό οφείλω να σε ευχαριστήσω και να αναγνωρίσω ότι πέρσι ήσουν μέχρι ενός σημείου πολύ καλός μαζί μου. Μην πολύ χαίρεσαι όμως. Δεν ήσουν όσο καλός θα ήθελα και άκουσε με προσεκτικά σε όλα όσα θα σου αναφέρω πιο κάτω.

Σ’ ευχαριστούμε για την περσινή δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που μας έστειλε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μα ξέρεις ρε Άγιε μου τι είναι να ακούς τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΑΕΚ Αρένα; Η τρίχα κάγκελο… Πριν από τη δεύτερη θέση μας ζόρισες αρκετές όμως και μας βασάνισες. Η σεζόν δεν ήταν εύκολη. Ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Εθνικό και μας διέλυσε. Που ήσουν σε εκείνα τα ματς; Για βόλτα στο Ροβανιέμι πήγες;

 

Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μας είχε επουλώσει τις πληγές. Μάλλον εκείνο το βράδυ στη Λεμεσό θα είχες επιστρέψει από το Ροβανιέμι… Μπορεί λοιπόν να μην προκριθήκαμε και να αποκλειστήκαμε απέναντι στην Μίντιλαντ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να χάσουμε, όμως η εμπειρία ήταν μοναδική. Η περηφάνια τεράστια, η αγάπη μας για την ομάδα μεγάλωνε ματς με ματς στην Ευρώπη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Μετά την Μίντιλαντ είχαμε τις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν.

Νίκη στην Αρένα, ισοπαλία εκτός και πρόκριση με τον Φαράζ να «ζωγραφίζει». Πρόκριση και απέναντι στην Ντίνπρο και στο τέλος όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ. Καθόλου άσχημα Άγιε μου.

Ααααα, για να μην ξεχάσω. Μεγάλο ευχαριστώ σου οφείλω για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Χοσέ Λουίς Όλτρα. Ο άνθρωπος είναι καθηγητής Άγιε Βασίλη μου. Μόνο εμένα έμεινε να ρίξει στο ματς να παίξω. Όλοι είναι χρήσιμοι και σημαντικοί και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ξέρει πως να διαχειρίζεται την ομάδα, τις καταστάσεις και να παίρνει αυτό που θέλει σε εύκολες και δύσκολες βραδιές.

Βέβαια, ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ σου οφείλω για τον ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΑΣΤΙΟ Τσάβι Ρόκα. Ο άνθρωπος χώμα πιάνει και το μετατρέπει σε χρυσό. Κράτησε τον για πάντα στην Αρένα σε παρακαλώ και σύντονα να έρθει και η ανανέωση και του Όλτρα!

Πάμε στο ψητό. Είμαι πρώτος τώρα και ωραίος αλλά ξέρεις τι θέλω ε… Ξέρεις τι μου λείπεi. Ξέρεις τον μεγάλο μου πόθο… Το πρωτάθλημα να έρθει στην Λάρνακα Άγιε μου. Να το φέρουμε στην Αρένα και να γράψουμε ιστορία. Πολύ απλά γιατί η προεδράρα μας το αξίζει. Του το οφείλει και η ιστορία. Του το οφείλει η ομάδα. Έχει κάνει τόσα πολλά εδώ και 10 χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα θεωρώ για να γευτεί τον μεγαλύτερο καρπό των κόπων του. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Κανόνισε να έρθει στην Λάρνακα σε παρακαλώ! Ααααα και για να μην το ξεχάσω, κανόνισε να έρθει και η πρόκριση απέναντι στην Ντνίπρο τον Φεβρουάριο. Δεν ζητάω πολλά έτσι;

Με αγάπη ένας ΑΕΚτζής!

Send this to a friend