Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Ρόκα που τους «έκοψε» την όρεξη και ετοιμάζεται για κινήσεις… τίτλου
Ο Ρόκα που τους «έκοψε» την όρεξη και ετοιμάζεται για κινήσεις… τίτλου

Ο Ρόκα που τους «έκοψε» την όρεξη και ετοιμάζεται για κινήσεις… τίτλου

 

 

Τέσσερις παίκτες «καιγόταν» να ανανεώσει ο Τσάβι Ρόκα στην ΑΕΚ και πέτυχε και στις τέσσερις περιπτώσεις να πάρει τις υπογραφές τους. Αρχικά είχαμε την ανακοίνωση των Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς και λίγο αργότερα αυτές των Γκουστάβο και Γκιούρτσο.

Όλοι τους ανανέωσαν Χριστουγεννιάτικα κάτι που έχει σκορπίσει μεγάλο ενθουσιασμό και ικανοποίηση στις τάξεις του κόσμου και συνάμα έστειλε ο Ρόκα ξανά μηνύματα σε όσους λιγουρεύονταν τους ποδοσφαιριστές ξέροντας ότι μένουν το καλοκαίρι ελεύθεροι. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ λειτουργώντας μεθοδικά και αποτελεσματικά για μία ακόμη φορά έπραξε το αυτονόητο.

Τους κάλεσε στο γραφείο του μαζί με τους εκπροσώπους τους και τους έπεισε να παραμείνουν, αν και η αλήθεια είναι ότι με το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ και τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν διακαώς να μείνουν στην ΑΕΚ και αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος για την ομάδα.

 

Πλέον, ο Ρόκα έχοντας «δέσει» όσους… κινδύνευαν να φύγουν το καλοκαίρι έχει πατήσει γκάζι για την ενίσχυση Ιανουαρίου. Θα γίνουν μάλλον δυο κινήσεις χωρίς να αποκλείουμε και κάτι διαφορετικό. Ήδη έχει εντοπίσει περιπτώσεις και φαίνεται να «ψήνει» αυτούς που θέλει, όμως δεν αποκλείεται να τραβήξει αρκετά κάποια περίπτωση αν δει ότι θα πρέπει να περιμένει. Άλλωστε και στο παρελθόν έχει δείξει ότι μπορεί να περιμένει ακόμη και στην τελευταία μέρα των μεταγραφών για να κάνει κίνηση.

Αν ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ βρει τον τρόπο και φέρει παίκτες στην επίθεση (στα άκρα και στην κορυφή) που θα μπορέσουν να δώσουν πράγματα στην ομάδα τότε θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην μάχη για τον τίτλο.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend