Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Παρουσίαση βιβλίου Κύπρου Κουρτελλάρη
Παρουσίαση βιβλίου Κύπρου Κουρτελλάρη

Παρουσίαση βιβλίου Κύπρου Κουρτελλάρη

[ad_1]

Η παρουσίαση του βιβλίου του Κύπρου Κουρτελλάρη έγινε χθες το βράδυ. Τίτλος του βιβλίου  “Υπηρετώντας την Πατρίδα, ΑΣΜ 11249 – 1970Β/ΕΣΣΟ”.

Στο βιβλίο ο συγγραφέας επιχειρεί να αφηγηθεί όλα όσα βίωσε κατά την υπηρεσία του στην εθνική φρουρά και που οδήγησαν στην τουρκική εισβολή και κατοχή. 

Η εκδήλωση τελούσε υπο την αιγίδα του προέδρου της βουλής Γιαννάκη Ομήρου ο οποίος στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι διαβάζοντας το βιβλίο του Κύπρου Κουρτελλάρη, ξαναπάμε πίσω στα πιο ταραγμένα χρόνια της νεότερης κυπριακής ιστορίας. 

 

“Το βιβλίο αποτελεί και μια συμβολή στη διαφύλαξη της αλήθειας από απόπειρες πλαστογράφησης και παραχάραξής της. Αναδεικνύοντας τα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την κρίσιμη περίοδο”, είπε. 

Πρόκειται για μία καταγραφή γεγονότων χωρίς υπερβολή έτσι όπως τα βίωσα ήταν το μήνυμα του συγγραφέα Κύπρου Κουρτελλάρη. 

 

“Αν το κατάφερα αυτό θα το κρίνουν οι αναγνώστες και αν κρίνουν ότι κάτι κατάφερα η χαρά μου θα ήταν μεγάλη γιατί το βιβλίο μέσα από τις σελίδες έχει προσφέρει κάτι στον αναγνώστη σε ένα είδος που πρώτη φορά δοκιμάζω τουλάχιστον σε τέτοια έκταση και όγκο”, είπε.Και συμπλήρωσε πως η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια από μία εσωτερική ανάγκη να καταγράψει τα όσα έζησε. 

[ad_2]

Source link

Send this to a friend