Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Έχει το απόλυτο, κέρδισε χρόνο, τον κόσμο της αλλά πρέπει να μείνει προσγειωμένη…
Έχει το απόλυτο, κέρδισε χρόνο, τον κόσμο της αλλά πρέπει να μείνει προσγειωμένη…

Έχει το απόλυτο, κέρδισε χρόνο, τον κόσμο της αλλά πρέπει να μείνει προσγειωμένη…

Προσωπικά όταν έγινε η κλήρωση βλέποντας το πρόγραμμα της Νέας Σαλαμίνας στις δυο πρώτες αγωνιστικές έλεγα ότι αν πάρει τέσσερις βαθμούς θα είναι ένας καλός απολογισμός.

Τελικά πήρε έξι, ενώ θα μπορούσε να είχε και απώλειες. Όμως δεν παράτησε ούτε τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, ούτε αυτόν με τον Ακρίτα όταν δέχθηκε την ισοφάριση. Και αυτό δείχνει ότι η ομάδα διαθέτει την ποιότητα και την στόφα για να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και όταν πάει να στραβώσει ένα ματς.

Εννοείται ότι δεν θα κερδίζεις πάντα με αυτό τον τρόπο, ούτε θα πάει με σερί νίκες η ομάδα της Αμμοχώστου. Οι δυο επιτυχίες όμως στο ξεκίνημα της σεζόν της δίνουν πολλαπλά οφέλη. Κερδίζει για τα καλά τον κόσμο της που είναι εντυπωσιακός και απαιτητικός και κερδίζει χρόνο για να δουλέψει χωρίς γκρίνια ή μουρμουρητά που θα ήταν αναπόφευκτα σε τυχόν κακά αποτελέσματα.

Αυτό που όλοι καλούνται να κάνουν και που ήδη στα αποδυτήρια γίνεται, είναι η ομάδα να μείνει προσγειωμένη και να πάει στο ΑΕΚ Αρένα για τη νίκη ή το κέρδος. Ναι μεν η καλή παράδοση που έχει η Νέα Σαλαμίνα με την ΑΕΚ είναι κάτι θετικό, όμως αυτό δεν λέει κάτι. Οι παίκτες επιβάλλεται να δώσουν συνέχεια και να παρουσιάζονται αγώνα με αγώνα βελτιωμένοι.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend