Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Αίθριος ο καιρός σήμερα ενώ εποχική χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή
Αίθριος ο καιρός σήμερα ενώ εποχική χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή

Αίθριος ο καιρός σήμερα ενώ εποχική χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματίζεται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Τρίτη ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κατά το τριήμερο κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend