
Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή και η διαφορά των δύο μονομάχων διατηρήθηκε στους πέντε βαθμούς υπέρ των «γαλάζιων» κι ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές ως το φινάλε της φετινής κούρσας. Ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα; Μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ, στον Stoiximan θα βρείτε ανανεωμένες αποδόσεις για τον επόμενο πρωταθλητή!
Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και CashOut! Και όχι μόνο! Προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό που αφορά στον επόμενο πρωταθλητή!
Ποια είναι τα βαθμολογικά δεδομένα κατ’ αρχάς: ο Απόλλωνας είναι στην κορυφή με 49 βαθμούς και ακολουθούν ΑΠΟΕΛ με 44 και Άρης με 43 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ έχει 42 βαθμούς, με την Ανόρθωση στους 40 και την Πάφο στους 36 βαθμούς.
Τι αποδόσεις θα βρείτε στον Stoiximan τώρα; Ο Απόλλωνας παραμένει πρώτο φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 1.22 (πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ ήταν 1.33). Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει στη δεύτερη θέση των φαβορί με απόδοση 6.00 (ήταν 6.50 πριν τα πλέι οφ) και ακολουθούν ΑΕΚ και Ανόρθωση με απόδοση 18.00 (η Ανόρθωση είχε απόδοση 8.00 και η ΑΕΚ 13.00 πριν τα πλέι οφ). Στο20.00πλέον ο Άρης (που ήταν στο 40.00 πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ), ενώ η Πάφος έχει απόδοση 200.00 (ήταν στο 50.00 πριν τα πλέι οφ).
Ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα;
Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποδόσεις και ποντάρετε!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.