Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καθαρισμός οικοπέδων στον Δήμο Λιβαδιών ως 1η Απριλίου
Καθαρισμός οικοπέδων στον Δήμο Λιβαδιών ως 1η Απριλίου

Καθαρισμός οικοπέδων στον Δήμο Λιβαδιών ως 1η Απριλίου

Ο Δήμος Λιβαδιών καλεί τους ιδιοκτήτες ή αντιπροσώπους των οικοπέδων, χωραφιών ή τεμαχίων γης που βρίσκονται στα όριά του να προβούν σε καθαρισμό και απομάκρυνση χόρτων και άχρηστων αντικειμένων μέχρι την 1η Απριλίου 2022.

Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι την αποκλειστική ευθύνη για τον καθαρισμό έχει ο ιδιοκτήτης ή αντιπρόσωπος του, έστω και αν τα άχρηστα υλικά έχουν τοποθετηθεί εκεί από τρίτα πρόσωπα.

Αναφέρει πως σε παράλειψη συμμόρφωσης εντός της καθορισμένης ημερομηνίας, θα προβεί στον καθαρισμό της ιδιοκτησίας για άρση της οχληρίας και θα απαιτήσει την ανάκτηση των εξόδων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

 

 

Η χρέωση θα είναι 70 ευρώ ή περισσότερο για κάθε οικόπεδο ανάλογα με τις ακαθαρσίες που θα υπάρχουν μέσα στο τεμάχιο. Για μισό οικόπεδο η χρέωση θα είναι 35 ευρώ ή περισσότερα.

Ο Δήμος καλεί τους δημότες να ενημερώσουν γραπτώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ή με φαξ στο 24635414 μέχρι τις 31 Μαρτίου, αν θα προβούν οι ίδιοι στον καθαρισμό των οικοπέδων τους έτσι ώστε να γίνει ο κατάλληλος έλεγχος από το Υγειονομείο.

Send this to a friend