Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Να κρατήσει το δεύτερο 45λεπτο και να «χτίσει» πάνω του
Να κρατήσει το δεύτερο 45λεπτο και να «χτίσει» πάνω του

Να κρατήσει το δεύτερο 45λεπτο και να «χτίσει» πάνω του

 

 

Πως γίνεται μία ομάδα να παρουσιάζει τόσο κακή εικόνα στο πρώτο μέρος και τόσο διαφορετική στο δεύτερο, είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα η ΑΕΚ καλείται να «χτίσει» στο δεύτερο ημίχρονο της ανατροπής κόντρα στην ΑΕΛ και να δώσει συνέχεια.

Το -7 από την κορυφή είναι σίγουρα μία σημαντική απόσταση, όμως με εμφανίσεις όπως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ μπορεί και δικαιούται να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η δεύτερη θέση δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που αποτελεί κίνητρο μεγάλο. Ο Καταλά βοήθησε σημαντικά την ομάδα του με την είσοδο Άλτμαν και Φαράς στο δεύτερο μέρος, ο Ρομό ήταν πολύ καλός, ο Εσπινόσα στο κέντρο έδωσε άλλη οντότητα και η ΑΕΚ ρόλαρε.

 

Ο Ρομό πέτυχε και δυο γκολ και γενικά ήταν ίσως ο κορυφαίος. Ο Άλτμαν πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, ο Φαράς είχε την ασίστ στο 1-1 και γενικά η ομάδα έδειξε αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο.

Πλέον η ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση εκτός έδρας σε ένα ματς που ίσως χαράξει την πορεία της στο γκρουπ. Αυτή την στιγμή άλλωστε η Ανόρθωση είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend