Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η μαχαιριά του 90+7΄, η αντίδραση και μία ομάδα με καρδιά, πάθος και πίστη για τον τίτλο
Η μαχαιριά του 90+7΄, η αντίδραση και μία ομάδα με καρδιά, πάθος και πίστη για τον τίτλο

Η μαχαιριά του 90+7΄, η αντίδραση και μία ομάδα με καρδιά, πάθος και πίστη για τον τίτλο

 

 

Το χαμένο πέναλτι του Ουάρντα στο 90+7΄ ήταν σαν μαχαιριά στο στομάχι για την Ανόρθωση. Ένα πέναλτι που στέρησε από την Ανόρθωση ένα σπουδαίο τρίποντο που θα μπορούσε να βάλει την Ανόρθωση για τα καλά στο κόλπο του τίτλου.

Το 2-2 δεν αφήνει ικανοποιημένη την Ανόρθωση, ειδικά με την εξέλιξη και την τροπή που είχε ο αγώνας. Όμως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε από τα αποδυτήρια σχεδόν πίσω στο σκορ με 2-0.

Και παρά το γεγονός ότι η ψυχολογία δεν ήταν με το μέρος της κατάφερε να δείξει μεγάλη καρδιά και θέληση. Αρχικά μείωσε στο 45΄ με Χριστοφή, ενώ λίγο προηγουμένως ζήτησε πέναλτι το οποίο δε δόθηκε.

 

Το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος για την Ανόρθωση. Πίεσε, έχασε ευκαιρίες, ισοφάρισε με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου και έχασε το πέναλτι με τον Ουάρντα στο 90+7΄.

Σαφώς και η Ανόρθωση έχει να κρατήσει πολλά από το παιχνίδι. Όπως η αντίδραση της σε ένα ακόμη ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, το πάθος, η θέληση και η αποφασιστικότητα των παικτών της. Η διαφορά από την κορυφή είναι στους οκτώ βαθμούς. Σαφώς και δεν είναι στα χέρια της η όλη κατάσταση αλλά είναι ικανή να παλέψει μέχρι τέλους.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Γκιόρκι Λόρια και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend