Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή και ανάσα για την ΑΕΚ
Σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή και ανάσα για την ΑΕΚ

Σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή και ανάσα για την ΑΕΚ

 

 

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 της ΑΕΛ και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά και τις 8 Ιανουαρίου.

Το ματς ήταν μοιρασμένο. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ ήταν ανώτερη. Κυριάρχησε στο γήπεδο και άνοιξε το σκορ στο 23΄ με τον Τεϊσέιρα. Στη συνέχεια η ομάδα της Λεμεσού έφτιαξε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο αλλά και τρίτο γκολ.

Στο 28΄ ο Μαρόσα σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 42΄ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι και ο Μαρόσα από τα 11 βήματα σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι. Κομβικό σημείο το χαμένο πέναλτι στο ματς.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές με την ΑΕΚ να «πατάει» πολύ καλύτερα και να κάνει μία σπουδαία ανατροπή. Αρχικά ο Ρομό από ασίστ του Φαράς ισοφάρισε σε 1-1 στο 52΄ και ο Άλτμαν από τα 11 βήματα στο 68΄ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ρομό και πάλι με δεύτεροι προσωπικό γκολ στο 85΄ μετά από ασίστ του Άλτμαν και εξαιρετικό πλασέ.

Η ΑΕΚ δίκαια κέρδισε στο τέλος, όμως η εικόνα της στο πρώτο μέρος προβλημάτισε έντονα μιας και ήταν πολύ κακή.

ΑΕΚ: Λεάλ, Λέδες, Ακοράν (46΄Φαράζ) Ρομό, Λαμπόικο (46΄Άλτμαν) Γκαρθία, Ροσάλες (87΄Τάντι) Μίκελ, Εσπινόσα (90΄Ναούμ) Ντάρμπισαϊρ (76΄Εγγλέζου) Τόμοβιτς

ΑΕΛ: Μέγερι, Σάντος (57΄Ανδρέου) Ριστέφσκι, Τεϊσέιρα, Φραντζής, Νταβόρ, Μεντόγεβιτς(46΄Ρέινολντς) Μπαλντέ (74΄Μάιντεβατς) Τόρες (46΄Έουλερ) Μαρόσα (46΄Μιλιτσεάνου) Τσέποβιτς

Send this to a friend