Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Πάτρα: «Κλειδί» η κατάθεση του παππού των παιδιών για τους αιφνίδιους θανάτους
Πάτρα: «Κλειδί» η κατάθεση του παππού των παιδιών για τους αιφνίδιους θανάτους

Πάτρα: «Κλειδί» η κατάθεση του παππού των παιδιών για τους αιφνίδιους θανάτους

 

 

Απαντήσεις εξακολουθούν να περιμένουν τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τα αίτια θανάτου των τριών μικρών παιδιών στην Πάτρα, της υπόθεσης που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της κοινωνίας. Οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι πολύ πιθανό να λύσουν το μυστήριο με τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία της Αστυνομίας, κ. Θανάσης Νταβλούρος τόνισε πως αφού οι τρεις λόγοι για έναν αιφνίδιο θάνατο είναι το ατύχημα, η επιπλοκή στην υγεία και ο εξωγενής παράγοντας, και δεδομένου ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρώτο σενάριο έχει αποκλειστεί, αυτή την ώρα η κοινή γνώμη αναμένει μια ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει καταλυτική σημασία η καίρια γνωμάτευση για το τρίτο παιδί. Όπως είπε, αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ περίεργη υπόθεση, που ανάλογη δεν έχει καταγραφεί στη βιβλιογραφία των παγκόσμιων αστυνομικών και εγκληματολογικών χρονικών.

 

Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να αποφεύγονται εικασίες και να υιοθετούνται αβασάνιστα διάφορες απόψεις.

Η κατάθεση του παππού των κοριτσιών στην αστυνομία

Στο μεταξύ, από συγγενή και όχι τον γιο ή τη νύφη του έμαθε ο παππούς των 3 κοριτσιών από την Πάτρα ότι η Μαρία – Ελένη είχε εμφανίσει πρόβλημα στους λεμφαδένες.

Ο Δημήτρης Δασκαλάκης, πατέρας του πατέρα των τριών παιδιών που έφυγαν αιφνιδιαστικά από τη ζωή, κατέθεσε στην αστυνομία στην Αθήνα, δυο ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας και τόνισε στους αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων ότι η εγγονή του παρουσίαζε συνεχή βελτίωση αλλά και ότι οι γιατροί έκαναν τα πάντα για τη σώσουν.

Σημαντική διαφορά είναι ότι η κατάθεση του παππού δόθηκε αμέσως μετά τον θάνατο της μικρής στην Αθήνα, ενώ οι γονείς κατέθεσαν τέσσερις μήνες μετά, στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πάτρα υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου η οποία τελικά τέθηκε στο αρχείο.

«Εγώ ενημερώθηκα από τον ανιψιό μου την 30 ή 31-03-2019 ότι η εγγονή μου έχει ένα φούσκωμα στο αριστερό μέρος του λαιμού και ότι με εντολή της παιδιάτρου, η οποία την παρακολουθούσε, έπρεπε να μεταφερθεί στο ΓΝΠΑ “ΠΑΝ & ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ”. Ο λόγος της μεταφοράς ήταν να κάνουν περισσότερες εξετάσεις στο ανωτέρω νοσοκομείο για να μπορέσουν να καταλάβουν τι πρόβλημα υπήρχε με την υγεία του παιδιού. Όπως και έγινε και την ίδια ημέρα ξεκίνησε τη νοσηλεία του στο ΓΝΠΑ “ΠΑΝ & ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ” κατά την οποία χορηγούσαν και άδεια εξόδου μέσα στη μέρα», λέει ο παππούς.

Πηγή: Έθνος

Send this to a friend