Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σε συναγερμό η Αστυνομία Λάρνακας: Αναζητούν και το δίδυμο αδελφάκι της 4χρονης στη νεκρή ζώνη της Αθηένου
Σε συναγερμό η Αστυνομία Λάρνακας: Αναζητούν και το δίδυμο αδελφάκι της 4χρονης στη νεκρή ζώνη της Αθηένου

Σε συναγερμό η Αστυνομία Λάρνακας: Αναζητούν και το δίδυμο αδελφάκι της 4χρονης στη νεκρή ζώνη της Αθηένου

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην περιοχη Αθηαίνου για τον εντοπισμό και δεύτερου κοριτσιού 4 χρόνων επίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός από το κοριτσάκι που βρέθηκε τα ξημερώματα στην Νεκρή Ζώνη στην ΑΘηαίνου, οι αρχές ψάχνου, το δίδυμο αδελφάκι του επισης κορίτσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δίδυμα κοριτσάκια εχασαν οι γονείς τους στο σκοταδι ενώ προσπαθούσαν να περασουν απο τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχες. Το πρωτο παιδι εντοπίστηκε να περιφερεται μόνο του και παραδόθηκε στο Γραφείο Ευημερίας, ενώ το δεύτερο ακόμη να εντοπιστεί.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία, όταν άντρες της ειρηνευτικής δύναμης εντόπισαν κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών στην περιοχή της Νεκρής Ζώνης στην Αθηαίνου.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι, το κοριτσάκι, αραβικής καταγωγής εντόπισαν μέλη της Ειρηνευτικής δύναμης,να  περιφέρετα σε περιοχή στην Πράσινη Γραμμή, και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό της περιοχής, όπου κλήθηκε λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας και ανέλαβε την υπόθεση.

Send this to a friend