Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ραγδαίες εξελίξεις στα κατεχόμενα: Συνελήφθη ένα άτομο για την δολοφονία του επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι και του οδηγού του (φώτο)
Ραγδαίες εξελίξεις στα κατεχόμενα: Συνελήφθη ένα άτομο για την δολοφονία του επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι και του οδηγού του (φώτο)

Ραγδαίες εξελίξεις στα κατεχόμενα: Συνελήφθη ένα άτομο για την δολοφονία του επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι και του οδηγού του (φώτο)

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε αργά χθες βράδυ η λεγόμενη αστυνομία των Κατεχομένων. Ο Ομέρ Τουντζ, όπως είναι το όνομα του υπόπτου σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκοκυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Κερύνειας, όπου αποφασίστηκε η κράτηση του για δύο ημέρες.

 

ömer tunç

Ο Ομέρ Τουντζ που συνελήφθει ως ύποπτος (φωτο: Havadis)

 

Υπενθυμίζεται ότι σε συναγερμό τέθηκε χθες γύρω στις 19:00 το βράδυ στα κατεχόμενα η λεγόμενη αστυνομία, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ξενοδοχείου – καζίνο στην Κερύνεια, Χαλίλ Φάλγιαλι.

 

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Τ/κ Μέσα Ενημέρωσης, ο Φάλγιαλι βρισκόταν στον Άγιο Επίχτητο Κερύνειας λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο οδηγός του και βρισκόταν και ο ίδιος μέσα, δέχθηκε επίθεση με σφαίρες που προέρχονταν από πυροβόλο όπλο.

Ο Μουράτ Ντεμιρντάς, όπως είναι το όνομα του οδηγού του επιχειρηματία, πέθανε ακαριαία, ενώ, ο Φάλγιαλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Να σημειωθεί ότι στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του Φάλγιαλι, βρίσκονταν σύμφωνα με την Yeniduzen που επικαλείται «αστυνομικές» πηγές, η γυναίκα και τα τρία παιδιά του.

 

Send this to a friend