Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές εργασίες σε δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Οδικές εργασίες σε δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Οδικές εργασίες σε δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

 

 

Στη Λάρνακα, την περίοδο 31/1/2022 – 18/2/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα διεξάγονται εργασίες στην κεντρική νησίδα της λεωφόρου Αυστραλίας, και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Επίσης στη Λάρνακα, από την Πέμπτη 10/2/2022 μέχρι και την Πέμπτη 24/2/2022, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, από τον κυκλικό κόμβο νέου Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο παλαιού Αεροδρομίου, θα γίνονται εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 500μ. περίπου, κάθε φορά και από τις δύο κατευθύνσεις (εναλλάξ) και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στα Λειβάδια, στη Λάρνακα, από τη Δευτέρα 7/2/2022 μέχρι και την Τετάρτη 9/2/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στις λεωφόρους Α. Στυλιανού και Αλεξάνδρου Παναγούλη, θα γίνονται εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Λειβαδιών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στη λεωφόρο Α. Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Intercollege μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και στη λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγίου Σάββα θα κλείνει η μία λωρίδα που εφάπτεται της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις, και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

 

Send this to a friend