
Μηχανικός αυτοκινήτων παρίστανε τον γιατρό γιατί «είχε υπερφυσικές δυνάμεις»
Απίστευτες αποκαλύψεις στην εκπομπή Alpha Καλημέρα από τον Πρόεδρο των Προσωπικών Ιατρών Δρ. Ανδρέα Πολυνείκη μετά την σύλληψη του 64χρονου Σύρου, ο οποίος παρίστανε τον γιατρό και χορηγούσε φάρμακα σε ανυποψίαστους ασθενείς, χωρίς ωστόσο να κατέχει άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος.
Σύμφωνα με τον Δρ. Πολυνείκη, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλονται τέτοιους είδους περιστατικά και αναφέρθηκε στην περίπτωση ενός μηχανικού αυτοκινήτων, ο οποίος εξασκούσε το επάγγελμα του γιατρού γιατί «είχε υπερφυσικές δυνάμεις».
Συνέστησε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αναφέροντας πως ο κάθε γιατρός κατέχει σχετικό πιστοποιητικό από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και συνήθως αυτό το χαρτί το έχει τοποθετήσει σε κάδρο ή με κάποιον τρόπο το «διακοσμεί» στο ιατρείο του, για να φαίνεται.