Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Άνδρας ηλικίας 45 ετών από την Αυστρία έχασε τα ξημερώματα της Τρίτης τη ζωή του σε νέα οδική σύγκρουση στα Λιβάδια Λάρνακας.

Για πολλοστή φορά, η παράλειψη του οδηγού να φορέσει ζώνη ασφαλείας αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή του… Εάν ο 45χρονος Αυστριακός φορούσε τη ζώνη πολύ πιθανόν να γλίτωνε τη ζωή του. Ο συνοδηγός του, ο οποίος έφερε τη ζώνη του, την γλίτωσε με μικροεκδορές…

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, το έκτο φετινό στη Λάρνακα με ισάριθμα θύματα, συνέβη λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος παρέλειψε να σταματήσει σε αλτ, με αποτέλεσμα  να συνεχίσει την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να προσκρούσει βίαια σε μεταλλική ταμπέλα του Δήμου Λειβαδιών, την οποία απέκοψε και ακολούθως το αυτοκίνητό του ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι. Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος.

 

 

Απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Το θύμα εργαζόταν σε εταιρεία στην Κύπρο και διέμενε μόνιμα στην περιοχή της Ορόκλινης.

Συνεχίζουμε με τα εγκαίνια του νέου Πολυχώρου Δημιουργικότητας και Πολιτισμού πρώην Λέσχη Λάρνακας σήμερα στις 6.30 το απόγευμα από το Δήμο Λάρνακας. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαικό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

 

Και τέλος Ο Δήμος Αραδίππου συνεχίζοντας την πολιτιστική αναβάθμιση και πληροφόρηση των δημοτών του, θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 7.30 το βράδυ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αραδίππου, τη δεύτερη διάλεξη του ένατου έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου.

Εισηγητής ο Δρ. Κωνσταντίνος Δέλτας, Καθηγητής Γενετικής και Διευθυντής του Κέντρου Αριστείας  – Βιοτράπεζα και Βιοϊατρική ΄Ερευνα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το θέμα παρουσίασης είναι «Το DNA των Κυπρίων και η Βιοτράπεζα».

Συνδιοργανωτής  των διαλέξεων είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή.

 

Send this to a friend