Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Σέρνει τα πόδια του ο Ερντογάν – Φήμες για κατάσταση της υγείας του (ΒΙΝΤΕΟ)
Σέρνει τα πόδια του ο Ερντογάν – Φήμες για κατάσταση της υγείας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σέρνει τα πόδια του ο Ερντογάν – Φήμες για κατάσταση της υγείας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που δείχνει τον Ερντογάν να σέρνει τα πόδια του κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ενισχύει τις φήμες για την άσχημη κατάσταση της υγείας του Τούρκου Προέδρου. Αν και στο βίντεο δεν αναγράφεται συγκεκριμένη ημερομηνία ωστόσο σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναρτήθηκε επίσης και από τον ισραηλινό δημοσιογράφο της Israel Hayom, Dean Shmuel Elmas, οποίος επισυνάπτει και σχετικό άρθρο πριν από μερικές μέρες για τις φήμες της κατάστασης της υγείας του. Tούρκοι χρήστες του twitter επικαλούνται μάλιστα δηλώσεις του Ερντογάν το 2002, όταν καλούσε τον Ecevit σε παραίτηση από την Πρωθυπουργία της χώρας, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του.

Βίντεο με τον κουρασμένο Ερντογάν να κλείνει τα μάτια του κατά την διάρκεια ομιλίας κυκλοφόρησαν και πριν από μερικούς μήνες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και πάλι αναστάτωση. Αρθρογράφος της φιλο-κυβερνητικής ιστοσελίδας «ΧαμπέρΤουρκ» επέκρινε το πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού», που δεν μόνταρε το βίντεο και άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα για τον Τούρκο πρόεδρο.

 

 

Επίσης χθεσινό δημοσίευμα των Financial Times, αναφέρει πως η τουρκική οικονομία είναι σε δυσμενή κατάσταση την ίδια ώρα που ο Ενρτογάν «είναι περιτριγυρισμένος από συκοφάντες και διασυρόμενος από φήμες για την υγεία του»

Στο θέμα της υγείας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε πρόσφατα και η έγκυρη επιθεώρηση διεθνών σχέσεων Foreign Policy.

Στο ίδιο κείμενο σημειώνεται ότι, ενώ το ενδιαφέρον των ειδικών και των δημοσιογράφων είναι στραμμένο στις εκλογές του 2023, με δεδομένο ότι το ΑΚΡ υπέστη ταπεινωτικές ήττες στα μεγάλα αστικά κέντρα της Τουρκίας στις δημοτικές εκλογές με την απήχηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μειώνεται, ειδικά μεταξύ των νέων, ενδέχεται ο ίδιος να είναι ευάλωτος πριν από το 2023, όχι απαραίτητα με τον τρόπο που πιστεύουν οι περισσότεροι.

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να είναι πολύ άρρωστος για να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή» συμπληρώνει το Foreign Policy.

Send this to a friend