Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Σοκ στη Βρετανία: Σκότωσε τη σύντροφό του, τα δύο της παιδιά και φίλη τους
Σοκ στη Βρετανία: Σκότωσε τη σύντροφό του, τα δύο της παιδιά και φίλη τους

Σοκ στη Βρετανία: Σκότωσε τη σύντροφό του, τα δύο της παιδιά και φίλη τους

Σοκ και αποτροπιασμός στην κοινωνία του Κίλαμαρς στο Ντέρμπισαϊρ της Βρετανίας, από τη δολοφονία μίας 35χρονης μητέρας, των δύο παιδιών της και ενός ακόμα παιδιού.

Ο 31χρονος Ντάμιεν Μπένταλ, συνελήφθη και κατηγορείται για το φόνο της συντρόφου του, Τέρι Χάρις, των δύο της παιδιών, Λέισι και Τζον Πολ Μπένετ, 11 και 12 ετών αντίστοιχα και της κολλητής της Λέισι, Κόνι Κεντ, επίσης 11 χρονών.

Τα τέσσερα θύματα βρέθηκαν νεκρά το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του Μπένταλ. Αρκετός κόσμος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, τίμησε τη μνήμη των παιδιών σε μια συγκινητική τελετή τη Δευτέρα. «Το κοριτσάκι μου έφυγε. Εύχομαι κανείς άλλος να μην περάσει αυτό που ζω εγώ» είπε η μητέρα της Κόνι Κεντ. «Δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις, δεν ξέρω τι να κάνω και πώς να νιώσω» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντερμπισάιρ δήλωσε ότι ένας άνδρας κατηγορείται για το θάνατο μιας γυναίκας και τριών παιδιών στο Κιλαμάρς.

“Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στις 7.26 το πρωί της Κυριακής, 19 Σεπτεμβρίου, έπειτα από ανησυχία για την ασφάλεια όσων βρίσκονταν στο σπίτι στο Κιλαμάρς.

“Τα πτώματα της 35χρονης Terri Harris, της 11χρονης κόρης της Lacey Bennett και του 13χρονου γιου της John Paul Bennett και της φίλης της Lacey Connie Gent, επίσης 11, βρέθηκαν στη διεύθυνση. Κατηγορείται για τέσσερις δολοφονίες. Ο 31χρονος θα εμφανιστεί στο τοπικό δικαστήριο του Southern Derbyshire σήμερα το πρωί.”

Πηγή: newsbeast.gr / news247.gr

Send this to a friend