Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Τα βλέμματα όλων στραμμένα στα σχολεία – Έντονος προβληματισμός, πολλές οι απορίες
Τα βλέμματα όλων στραμμένα στα σχολεία – Έντονος προβληματισμός, πολλές οι απορίες

Τα βλέμματα όλων στραμμένα στα σχολεία – Έντονος προβληματισμός, πολλές οι απορίες

 

 

Έντονος προβληματισμός υπάρχει ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σε περίπου δύο εβδομάδες, καθώς ακόμα δεν είναι απόλυτα σαφής ο τρόπος, με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα σχολεία της χώρας.

Σε σημερινή συνάντηση, μεταξύ της συμβουλευτικής επιτροπής, του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και του υπουργού Παιδείας, Πρόδρομου Προδρόμου, αναμένεται να δοθεί μία απάντηση για το τι τελικά θα γίνει με το λεγόμενο Safepass, αφού προκύπτουν πολλά ζητήματα πρακτικότητας.

Το μεγάλο δε στοίχημα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει το ΥΠΠΑΝ με τους μαθητές που δεν έχουν εμβολιαστεί και που παράλληλα αρνούνται να υποβάλλονται σε rapid test.

 

Πολλές οι απορίες

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Χαράλαμπος Διονυσίου, εκφράζει την ανησυχία του για τη νέα σχολική χρονιά, τονίζοντας ότι θα ξεκινήσει με προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει ότι «υπάρχουν διάφορες κατηγορίες μαθητών. Υπάρχουν οι εμβολιασμένοι, υπάρχουν οι μαθητές που έχουν νοσήσει, υπάρχουν οι μαθητές που αρνούνται, αλλά φυσικά εκεί θα ακολουθείται ότι στο σχολείο θα μπαίνει όποιος έχει το Safepass».

Πηγή: Πολίτης

Send this to a friend