Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Με αμυντικά κενά η Διναμό
Με αμυντικά κενά η Διναμό

Με αμυντικά κενά η Διναμό

 

 

*Στο «Hlídarendi» του Ρέκιαβικ, η Βαλούρ αντιμετωπίζει τη Διναμό Ζάγκρεμπ στον επαναληπτικό αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του ChampionsLeague.

**O κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έπαψε να υφίσταται.Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες δεν λύσουν τις διαφορές τους στα 180 λεπτά, αυτό θα γίνει είτε στην ημίωρη παράταση είτε στη διαδικασία των πέναλτι.

***Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Ομόνοια. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στο ΚόνφερενςΛιγκ.

 

Valur Reykjavik – GNK Dinamo Zagreb 23:00 («Hlídarendi»)

ΒαλούρΡέκιαβικ: Το πρωτάθλημα στην Ισλανδία βρίσκεται σε εξέλιξη και η Βαλούρ σε 12 αγωνιστικές οδηγεί την κούρσα με 27 βαθμούς, έχοντας πέντε περισσότερους από τη δεύτερη Μπρέινταμπλικ. Στον πιο πρόσφατο της αγώνα κέρδισε με 2-0 τη Χάφναρφιορντουρ, επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την απρόσμενη ισοπαλία 1-1 με τη Φιλκίρ στο 89′. Μετά τον αγώνα με τη Χάφναρφιορντουρ, ακολούθησε αυτός στο Ζάγκρεμπ με τη Διναμό για τον πρώτο προκριματικό γύρο του ΤσάμπιονςΛιγκ. Στο συγκεκριμένο ματς η Βαλούρ μέχρι το 87′ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-0, ωστόσο δύο γκολ σε διάστημα ενός μόλις λεπτού (88′, 89′) της έδωσαν ελπίδες ενόψει του σημερινού επαναληπτικού στην έδρα της.

Διναμό Ζάγκρεμπ: Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα της Ισλανδίας, αυτό της Κροατίας ακόμη δεν πήρε μπρος, πράγμα το οποίο αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Παρασκευή (16/07), με τη Διναμό να υποδέχεται τη ΣλάβενΜπέλουπο εντός έδρας. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της η ομάδα από το Ζάγκρεμπ έδωσε τρεις φιλικούς αγώνες με τις Μούρα από τη Σλοβενία, Σέρεντ από τη Σλοβακία και Ροστόβ από τη Ρωσία, μετρώντας ισάρθμες νίκες (0-4, 3-0, 1-2). Αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Διναμό, την περασμένη Τετάρτη (17/07) φιλοξένησε τη Βαλούρ από το Ρέκιαβικ στον πρώτο προκριματικό γύρο του ΤσάμπιονςΛιγκ. Ενώ φαινόταν ότι θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη που θα της έδινε γερό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Ισλανδία, τελικά στα τελευταία λεπτά χαλάρωσε με αποτέλεσμα η αντίπαλος της να σκοράρει δις και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός και από τον σημερινό επαναληπτικό ο βασικός γκολκίπερ Λιβάκοβιτς. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Ιβάνουσετς (χαφ), Όρσιτς (εξτρέμ), Γκαβράνοβιτς (φορ) και Πέτκοβιτς (φορ) και εναπόκειται στον ΝταμίρΚρσναρ εάν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

Πρώτος αγώνας:Διναμό Ζάγκρεμπ – Βαλούρ 3-2

****Παρά τα δύο γκολ που δέχθηκαν στο φινάλε του πρώτου αγώνα, οι Κροάτες παραμένουν το φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Ωστόσο, όπως φάνηκε και στον αγώνα που έγινε στο Ζάγκρεμπ αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. (Γκολ/Γκολ στο 1,85, μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet).

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend