Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Δυσκολία και στις δύο στο σκοράρισμα
Δυσκολία και στις δύο στο σκοράρισμα

Δυσκολία και στις δύο στο σκοράρισμα

 

 

Στο «TQLStadium» του Σινσινάτι, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Κολόμπους Κρου σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ.

0048: FC Cincinnati – Columbus Crew 02:30 («TQL Stadium»)

Σινσινάτι: Στο ισόπαλο 1-1 εκτός με το Χιούστον Δίναμο έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική το Σινσινάτι, ένα σκορ το οποίο διαμορφώθηκε από το 5ο λεπτό. Μόλις στο 3′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, ωστόσο πριν ακόμα τα πανηγύρια κοπάσουν, το Σινσινάτι με γκολ του Μπαρεάλ δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα. Καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το Χιούστον, με το Σινσινάτι να κρατάει τον πολύτιμο όπως φάνηκε βαθμό μέχρι το τέλος. Στους 10 αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής το Σινσινάτι βρίσκεται στο κάτω διάζωμα και συγκεκριμένα στη 12η θέση με 11 βαθμούς και στόχος του είναι δείξει σοβαρότητα για να προλάβει την επτάδα.

 

Αγωνιστικά νέα: Σε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα ο αριστερός μπακ Ματαρίτα και ο μέσος Κρουζ, ενώ τραυματίες παραμένουν οι αμυντικοί Χάρις και Μπέιλι.

Κολόμπους Κρου: Ισόπαλο το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα και για την Κολόμπους Κρου, η οποία έμεινε στο 2-2 στο καινούργιο της γήπεδο με την πρωτοπόρο Νιου Ίνγκλαντ. Παρ’ ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, η αντίπαλος τους ήταν πιο εύστοχη και αιφνιδιάζοντας τους βρέθηκε να προηγείται με 0-2 στο 30′. Απ’ εκεί και πέρα η Κολόμπους πίεσε περισσότερο, καταφέρνοντας να βρει δίκτυα και να μειώσει σε 1-2 πριν από το ημίχρονο (39′). Στην επανάληψη ήταν η ομάδα που κυριάρχησε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο τελικά ήρθε στο 69′, ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2. Ένα σκορ το οποίο έμελλε να ήταν και το τελευταίο στον αγώνα. Έτσι η Κολόμπους ανέβηκε στους 16 βαθμούς και στην 9η θέση, όμως μέχρι τη δεύτερη Ορλάντο Σίτι διατηρεί στενή επαφή, αφού τις χωρίζουν μόλις πέντε βαθμοί, έχοντας και αγώνα λιγότερο.

Αγωνιστικά νέα: Διεθνείς ο τερματοφύλακας Ρουμ, οι μέσοι Ετιέν, Φρέισερ, ο εξτρέμ Μόλινο και ο επιθετικός Ζάρντες. Τραυματίες o αριστερός μπακ Βαλενσουέλα, ο μέσος Αρτούρ και αμφίβολος ο επιθετικός Ράιτ-Φίλιπς.

Προϊστορία: Στις τέσσερις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Σινσινάτι, οι γηπεδούχοι μετράνε μόλις μία νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν καταγράψει άλλες δύο. Επίσηςένα ακόμη παιχνίδιτουςολοκληρώθηκεισόπαλο.

 

15.10.20 MLS Σινσινάτι Κολόμπους Κρου 2:1
30.08.20 MLS Σινσινάτι Κολόμπους Κρου 0:0
12.07.20 MLS Σινσινάτι Κολόμπους Κρου 0:4
26.08.19 MLS Σινσινάτι Κολόμπους Κρου 1:3

 

**Αρνητική η μέχρι στιγμής εντός έδρας πορεία που διαγράφει το Σινσινάτι στο πρωτάθλημα, μετρώντας μόνο ήττες και στα τρία παιχνίδια που έδωσε, έχοντας πετύχει 2 γκολ, ενώ δέχθηκε άλλα έξι. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός του Κολόμπους, στα οποία σκόραρε δύο φορές, δεχόμενη το γκολ άλλες πέντε. Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι δυο τους δύσκολα σκοράρουν με αποτέλεσμα το Under να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο (Under 2,5 goals στο 1,81, η ψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά, Meridianbet)

 

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend