Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Εννέα σημεία για rapid test την Πέμπτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο
Εννέα σημεία για rapid test την Πέμπτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Εννέα σημεία για rapid test την Πέμπτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν εννέα σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού, ενώ από τις 09.00 μέχρι τις 17.30 στο ΚΕΠΟ Λευκάρων.

 

 

Από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο  Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου, Περιοχή Καμάρες (Οδός Αγίου Βασιλείου 5), στο Κίτιο Αθλητικό Κέντρο, στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11) και στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Επίσης από τις 13.30 μέχρι τις 19.30 θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στο Λύκειο Λειβαδιών.

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στο Σωματείο «Ονήσιλος» στη Σωτήρα και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα υπάρχουν σημεία δειγματοληψίας στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου και στο Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων στο Φρέναρος.

Send this to a friend