
Δρ. Πανά: Οι νέες μεταλλάξεις προβληματίζουν για το άνοιγμα των σχολείων
Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση» η Λέκτορας Παιδιατρικής Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά ανέφερε ότι στην κοινότητα είναι σαφής η βελτίωση, με τον ιό όμως να εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στην κοινότητα. Σημαντικός δείκτης παραμένει ο αριθμός των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ.
Παράλληλα, δήλωσε ότι πιθυμία όλων είναι τα παιδιά να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τόνισε η Δρ. Πανά, επισημαίνοντας την σημασία της βαθμιαίας διαδικασίας αλλά και τον συνεχόμενο έλεγχο με rapid tests.
Με το Υπουργικό να προσανατολίζεται στο «πράσινο φως» για φυσική παρουσία των μαθητών στα Δημοτικά από την πρώτη Φεβρουαρίου, η σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας αναφέρθηκε και στις νέες μεταλλάξεις που δημιουργούν προβληματισμό στους ειδικούς.
Διαβαστε επισης