Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εργοθεραπευτές:Δεν ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις με ΟΑΥ για το ΓΕΣΥ
Εργοθεραπευτές:Δεν ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις με ΟΑΥ για το ΓΕΣΥ

Εργοθεραπευτές:Δεν ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις με ΟΑΥ για το ΓΕΣΥ

 

 

«Ο Παγκύπριος Σύλλογος Εργοθεραπευτών (Π.Σ.Ε.), με ανακοίνωσή του ενημερώνει το κοινό πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις του με τον ΟΑΥ για την παροχή υπηρεσιών Εργοθεραπευτών στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του ΓεΣΥ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύλλογος Εργοθεραπευτών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Παγκύπριος Σύλλογος Εργοθεραπευτών (Π.Σ.Ε.) με ανακοίνωσή του ενημερώνει το κοινό πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις του με τον ΟΑΥ για την παροχή υπηρεσιών Εργοθεραπευτών στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του ΓεΣΥ.

 

Μολονότι ο ΟΑΥ έχει ανακοινώσει πως η έναρξη υπηρεσιών που προσφέρονται από Άλλους Επαγγελματίες Υγείας (ΑΕΥ) έχει ήδη αρχίσει την 01/12/2020, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση των Εργοθεραπευτών, διότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση για το πλαίσιο συνεργασίας και παροχής υπηρεσιών από Εργοθεραπευτές.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Δέσποινα Καΐμη, «Στόχος του Π.Σ.Ε είναι η διασφάλιση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς όφελος των δικαιούχων, η δημιουργία και η εφαρμογή σωστών διαδικασιών στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον ΟΑΥ, αφού ενημερωθούμε για τα δεδομένα και τους όρους συνεργασίας μας με τον Οργανισμό». Ο ΠΣΕ θα συνεχίσει να ενημερώνει τον κόσμο για την πορεία αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων.

Εκ της Διοικούσας Επιτροπής

Send this to a friend