Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ “Big in Japan” για αυτήν την εβδομάδα απο τον Άλεξ Πέτρου
“Big in Japan” για αυτήν την εβδομάδα απο τον Άλεξ Πέτρου

“Big in Japan” για αυτήν την εβδομάδα απο τον Άλεξ Πέτρου

Ακουλουθούν αγγλικό και ελληνικό κείμενο

“BIG IN JAPAN” (ENGLISH)

Japanese Akashi Whiskey combined to perfection with White Peach Notes and a light touch of Orange

 

 

Bitters. Toped up with Strawberry & Chocolate espuma. Feel this amazing whisky in a new cocktail

fashion way. Garnish with dark chocolate trim.

5cl Akashi Japanese Whisky

2cl Peach Fabbri syrup

2 dash orange bitters

Stir in a Mixing class and strain over ice in an Old Fashion Glass. Top up with Strawberry & Chocolate

espuma

Espuma:

4egg whites

5cl fresh lime juice

5cl strawberry sirop

3cl chocolate sirop

5cl water

2 capsules n2o

(Siphon)

“BIG IN JAPAN” (GREEK)

Το Ιαπωνέζικο ουίσκι “Akashi”, δένει τέλεια με άσπρες νότες ροδάκινου και ελαφρύ άγγιγμα πικρού

πορτοκαλιού. Καλυμμένο με αφρό απο Φράουλα & Σοκολάτα. Νιώστε αυτό το απίθανο ουίσκι με ένα

μοντέρνο και στυλάτο τρόπο. Διακοσμήστε με τριμμένη μαύρη σοκολάτα.

5cl Ιαπωνέζικο ουίσκι “Akashi”

2cl Σιρόπι Ροδάκινο Fabbri

2 φέτες πικρό πορτοκάλι

Ρίξτε το σε ποτήρι ανάμειξης και μεταφέρτε το σε Old Fashion ποτήρι με πάγο. Καλύψτε το με αφρό

φράουλας & σοκολάτας.

Αφρός:

4 ασπράδια αυγού

5cl φρέσκος χυμός λάιμ

5cl σιρόπι φράουλας

3cl σιρόπι σοκολάτας

5cl νερό

2 καψούλες n2o (siphon)

Send this to a friend