“Big in Japan” για αυτήν την εβδομάδα απο τον Άλεξ Πέτρου
Ακουλουθούν αγγλικό και ελληνικό κείμενο
“BIG IN JAPAN” (ENGLISH)
Japanese Akashi Whiskey combined to perfection with White Peach Notes and a light touch of Orange
Bitters. Toped up with Strawberry & Chocolate espuma. Feel this amazing whisky in a new cocktail
fashion way. Garnish with dark chocolate trim.
5cl Akashi Japanese Whisky
2cl Peach Fabbri syrup
2 dash orange bitters
Stir in a Mixing class and strain over ice in an Old Fashion Glass. Top up with Strawberry & Chocolate
espuma
Espuma:
4egg whites
5cl fresh lime juice
5cl strawberry sirop
3cl chocolate sirop
5cl water
2 capsules n2o
(Siphon)
“BIG IN JAPAN” (GREEK)
Το Ιαπωνέζικο ουίσκι “Akashi”, δένει τέλεια με άσπρες νότες ροδάκινου και ελαφρύ άγγιγμα πικρού
πορτοκαλιού. Καλυμμένο με αφρό απο Φράουλα & Σοκολάτα. Νιώστε αυτό το απίθανο ουίσκι με ένα
μοντέρνο και στυλάτο τρόπο. Διακοσμήστε με τριμμένη μαύρη σοκολάτα.
5cl Ιαπωνέζικο ουίσκι “Akashi”
2cl Σιρόπι Ροδάκινο Fabbri
2 φέτες πικρό πορτοκάλι
Ρίξτε το σε ποτήρι ανάμειξης και μεταφέρτε το σε Old Fashion ποτήρι με πάγο. Καλύψτε το με αφρό
φράουλας & σοκολάτας.
Αφρός:
4 ασπράδια αυγού
5cl φρέσκος χυμός λάιμ
5cl σιρόπι φράουλας
3cl σιρόπι σοκολάτας
5cl νερό
2 καψούλες n2o (siphon)