Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τον μήνα Νοέμβριο
Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τον μήνα Νοέμβριο

Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τον μήνα Νοέμβριο

 

 

Στις 20 Νοεμβρίου κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, μια ημέρα αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στα δικαιώματα που πρέπει να απολαμβάνουν θέτοντας τις στοιχειώδεις αρχές για την ευημερία τους.

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα αυτή και νιώθοντας την ανάγκη να υπερτονιστεί το δικαίωμα των παιδιών στην ψυχαγωγία και στην δημιουργικότητα το εστιατόριο Charmers σε συνεργασία με το Magenta art Workshop ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία μιας όμορφης ενέργειας χρωματίζοντας την ψηφιακή παρουσία τους με ζωγραφιές παιδιών από το εργαστήρι ζωγραφικής της κ. Μελίνας Σκλάβου με κύριο θέμα τον «Πλανήτη Θάλασσα».

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των παιδιών και της αγάπης τους για το περιβάλλον μέσω της εκπαίδευσης με δραστηριότητες καλλιτεχνικής φύσεως!

 

Τα παιδία που έλαβαν μέρος σε αυτήν την ενέργεια είναι μαθητές ηλικίας από 7 μέχρι 11 ετών. Μέσα από όλες αυτές τις ζωγραφιές που δημιούργησαν επιλέχθηκαν 9 οι οποίες θα κορνιζαριστούν για να κοσμήσουν τους τοίχους του εστιατορίου Charmers διακοσμώντας έτσι τον χώρο με τον πιο όμορφο και αγνό τρόπο.

Send this to a friend